Terassin virtuaalistailaus

Nyt sinun on mahdollista nähdä, miltä terassisi näyttää Drop-altaan kanssa!

Drop Virtuaalistailaus ennen

Kuva terassista ennen virtuaalistailausta.

Drop Virtuaalistailaus jälkeen

Kuva virtuaalistailauksen jälkeen, lisättynä Drop-allas ja Drop Design Fire.

Dixu ja Drop ovat yhdistäneet voimansa, ja tuloksena syntyi konsepti suomalaisesta designista asuntojen myyntivalttina. Dropin tuotteet tulevat jatkossa olemaan Dixun kohteiden ulkotiloihin toteutettavien virtuaalisisustusten keskiössä, samalla vangiten asunnon ostajaehdokkaiden huomion.

Tätä samaa mahdollisuutta voit hyödyntää myös ulkoporealtaan tavallisen altaan tai paljun ostajana, jotta näet Dropin tuotteen terassillasi virtuaalistailauksen avulla jo ennen hankintaa ostopäätöksen helpottamiseksi.

Näin saat itsellesi virtuaalistailatun kuvan Dropin tuotteella:

  1. Täytä allaoleva lomake. Pakollisia tietoja ovat sähköpostiosoitteesi, kuva(t) terassistasi sekä tuote/tuotteet, josta haluat virtuaalistailatun kuvan.
  2. Lähetämme sinulle virtuaalistailatut kuvat 3 arkipäivän sisällä. Jos sinulla on erityistoiveita miten haluaisit Drop-altaan/Drop Design Firen aseteltavaksi kuvaasi, niin kerro tästä Lisätietoja-kentässä. Virtuaalistailattu allas on mahdollista upottaa terassiisi joustavasti, joten mikäli et halua allasta esim. kokonaan upotettuna kuvassa niin ilmoitathan tästä.
  3. Mikäli päätät tilata Drop-altaan tai Drop Design Firen hyvitämme tilauksen loppusummasta yhden virtuaalistailauksen hinnan, eli 150 € sis. alv. Mikäli Drop-allas tai Design Fire -tilausta ei ole tehty 14 päivän kuluessa, lähetämme laskun sinulle sähköpostitse.


Hyväksymällä, annat Drop Design Pool Oy:lle ja Linear Oy:lle oikeuden käyttää ja muokata kuvia. Kuvat ovat suuntaa antavia eivätkä ole mittakaavassa.