Inspiroidu » Rahoitus » Hae rahoitusta helposti

Hae rahoitusta helposti

 

Rahoituksen hakeminen on helppoa, eikä pyydetty tarjous sido sinua vielä tuotteen hankintaan. Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset.

 

Helppo ja yksinkertainen

 

Jos ulkoporeallas tai muu tyylikäs ulkoallas terassille on haaveenasi, ei rahoitus ole este sen hankkimiselle, sillä voit hakea rahoitusta Drop-altaallesi. Rahoituksen hakeminen on helppoa, eikä pyydetty tarjous sido sinua vielä tuotteen hankintaan. Santanderin Ostorahoitus on kortiton rahoitustuote, jolla voit hankkia sinulle sopivalla kuukausierällä niin pienet kuin suuremmatkin ostokset.

 

Ostorahoitus antaa sinulle mahdollisuuden jaksottaa kulujasi pilkkomalla suurempi kertaostos pienempiin eriin. Ostorahoituksen kiinteän koron ja kuukausierän ansiosta tiedät aina etukäteen, mitä hankinnastasi maksat.

 

Voit rahoittaa hankintasi joko kokonaan tai vain osan siitä. 

Santander Ostorahoitus

• Kortiton rahoitustuote

• Ei vakuuksia eikä takaajia

• Lainasumma 300 € – 40 000 €

• Avausmaksu aina 0 €

• Kiinteä korko

• Maksuaikaa jopa 10 vuotta

• Laskutus kuukausittain tasaerissä

• Lainan voi maksaa takaisin aikaisemmin ilman lisäkuluja

 

Kuinka haen rahoitusta?

Klikkaa allaolevaa linkkiä ja täytä hakemus. Hakemuslomake avautuu uuteen selainikkunaan. Tunnistautumista varten tarvitset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Luottopäätöksen saat nopeasti ja pystyt myös allekirjoittamaan sopimuksen sähköisesti. Ennakkopäätös kannattaa hakea tarpeeksi suurelle summalle, jotta se kattaa hankintasi koko hinnan.

 

Lopullinen lainasumma vahvistetaan myyjäliikkeen toimesta toteutuneen kauppasumman mukaisesti. Ennakkohakemus ei sido mihinkään tai edellytä ostamista.

Hae tästä

 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?