Drop-ulkoporeammeet, ulkoaltaat ja kylpytynnyrit tuovat ripauksen luksusta arkeen. Drop-ulkoporeamme on palkittua kotimaista muotoilua ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Oli mietteissäsi sitten ulkoporeamme, palju tai ulkoallas ilman poreita – valikoimastamme löydät ulkoporeammeet, paljut ja muut ulkoaltaat jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Tutustu ja tilaa!

Miksi valita Drop-ulkoporeamme?

Kaikki Drop-ulkoporeammeet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja ne toimitetaan sinulle tehtaalta vesitestattuna, valmiiksi kootulla tekniikalla. Valitse Drop-tuotesarjan ulkoporeamme, kun haluat ammeeltasi viimeisintä modernia muotoilua, huippuluokan tekniset ominaisuudet sekä luotettavan kotimaisen työnjäljen ja takuun kestävyydestä kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

- Drop-ulkoporeammeet on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön
- Ulkoporeammeemme ovat helppokäyttöisiä ja vain vähäistä huoltoa vaativia
- Drop-ulkoporeammeet voidaan upottaa terassiin tai verhoilla tyylikkäästi pihaan kuin pihaan
- Drop-tuotteet on suunniteltu korkeatasoisena käsityönä ja ne ovat palkittua suomalaista muotoilua
- Drop-ulkoporeamme ei tarvitse erillistä vesiliitäntää, sillä se voidaan täyttää esimerkiksi puutarhaletkulla
- Kaikkien ulkoporeammeiden mukana toimitetaan paksu eristekansi, joka kestää painavankin lumikerroksen

Ulkoporeamme jokaiseen tarpeeseen

Drop-tuotevalikoimassa on tällä hetkellä yhteensä kuusi ulkoammetta, joista neljä on ulkoporeammeita. Mallistomme sisältää myös suositun Drop Pisara -paljun, joka lämpiää kaminalla. Kun pohdit, millainen ulkoporeamme sinun tarpeisiisi sopii, on hyvä miettiä, millaiseen käyttöön poreamme tulee ja minkälaiset ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä.

Voimakkaat vai lempeät poreet?

Drop X ja Drop Vuolle -ulkoporeammeet sisältävät eniten poresuuttimia ja hierontapaikkoja, kun taas Drop S ja Drop Lähde ovat loistovalinta rauhallisesta poreilusta pitäville. Voimakkain porepumpun teho on Drop X -poreammeessa. Drop Lähde -ulkoporeammeessa ei ole hierontapaikkoja, vaan poreilu tulee altaan pohjasta. Tutustu ammeiden muihin ominaisuuksiin klikkaamalla tuotetta alta!

Haluatko nauttia hiljaisesta ja lämpimästä kylvystä ilman poreita?

Drop Lampi tai Drop Pisara on silloin valintasi! Drop Lampi on sähkölämmitteinen ulkoamme, joka tarjoaa seesteisen kylpykokemuksen ilman poreominaisuutta.

Mallistostamme löytyy myös kylpytynnyri, Drop Pisara, joka lämpiää tyylikkäällä kamiinalla. Kuten kaikki ulkoporeammeemme, myös Drop Pisara on suomalaista designia ja sen voi upottaa terassiin tai verhoilla. Tämä upea palju edustaa samaa modernia muotoilua kuin poreominaisuudella varustetut Drop-ulkoporeammeet!

Drop Design Fire on upea designtulisija, joka mukailee Vuoden Designteko -palkitun Drop-altaan muotoja. Se on todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla. Avainlippu -merkillä varustettu tulisijamme ja lisävarusteeksi saatava bioetanolipoltin ovat valmistettu korkeatasoisena käsityönä Suomessa.

Elävän tulen tunnelmaa kotipihalle turvallisesti

Miltä kuulostaisi kokoontua ystävien tai perheen kesken elävän tulen äärelle viettämään iltaa, rentoutumaan, juttelemaan ja nauttimaan ajasta yhdessä? Ehkä grillivartaan nokassa, hellien liekkien poltteessa, paistuu makkara tai vaahtokarkit. Ehkä sittenkin nautitaan vain ulkotulisijan luomasta lämmöstä syksyn ensimmäisenä viileänä iltana. Drop Design Fire -ulkotulisija on näyttävä ja tyylikäs tulisija terassille, laiturille tai pihakivetykselle. Se on ulkotakka, jonka olet aina halunnut!

Tuli on vaikuttava elementti, ja Drop Design Fire -ulkotulisijan lempeät liekit kutsuvat lumoutumaan ja rentoutumaan. Kuvittele eteesi hämärässä illassa valaiseva tuli, palavien puiden tunnelmallinen tuoksu ja kasvoillasi tuntuva pohjoismainen ulkoilma. Ne tuovat mieleesi suomalaisen luonnon ja metsän, vaikka talosi sijaitsisi kaupungissa! Drop Design Fire -ulkotulisijat ovat turvallinen tapa nauttia kotipihalla aidoista liekeistä.

Suomalaista designia ja huippuunsa hiottua muotoilua

Drop Desing Fire -ulkotulisijan muotoilu on todellista visuaalista ilotulitusta. Kuka nyt pihalleen haluaisikaan ylimääräisiä hallitsevia rakennelmia tai laitteita? Tämä Designtulisija on ainutlaatuisen näyttävä ja sopii terassille kuin terassille. Se tyylikäs elementti, joka vangitsee katseen, eikä sitä edes tajua ulkotulisijaksi!

Drop Design Fire -ulkotulisijan visuaalinen ilme on suunniteltu mukaillen Drop-ulkoporealtaiden palkittua designia. Muotoilun kulmakiviä ovat huomaamattomuus, linjakkuus ja monikäyttöisyys. Se on suunniteltu miellyttämään suomalaisen talonomistajan silmää ja se tuo kiistämättä esiin kotimaisen osaamisen parhaat puolet.

Drop -ulkotulisija parhailla ominaisuuksilla

Laadukas ulkotulisijamme on monipuolinen ja sitä voi käyttää ulkona polttopuilla sekä hiilillä. Ulkotulisija on helppo koota ja turvallinen käyttää omalla kotipihalla. Drop Design Fire sisältää tulisijan jalalla ja sen mukana tulee myös neliön mallinen musta kansi, jonka kanssa tulisija muuntautuu pöydäksi. Kansi pitää myös veden ja roskat loitolla, kun tulisijaa ei käytetä.

Drop Design Fire -ulkotulisija on valmistettu Suomessa kestävistä materiaaleista ja valmistuksessa on huomioitu paitsi itse tulisijan kestävyys vaihtelevissa sääolosuhteissa, myös perusteellinen lämmöneristys, jonka myötä lämpö ei siirry esimerkiksi alustana toimivaan terassiin. Tutustu ulkotulisijan mittoihin ja ominaisuuksiin tarkemmin tuotetta klikkaamalla!

Lisävarusteeksi bioetanolipoltin

Kaipaatko rauhallisempaa tunnelmaa tai haluatko käyttää tulisijaa myös sisätiloissa? Drop Design Fireen saatava lisävaruste, bioetanolipoltin, mahdollistaa ulkotulisijan lempeämmän tehon sekä käytön myös suljetuissa tiloissa, kunhan riittävästä ilmanvaihdosta huolehditaan.

Bioetanolipisara toimii ulkotulisijassa erillisenä polttimona eli voit käyttää Drop-ulkotulisijaasi edelleen normaalisti puilla tai hiilillä, mutta kaivatessasi hillitymmän tunnelman luojaa voit käyttää bioetanolikantta.

Asiantuntevaa palvelua

Ammattitaitoiset myyjämme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja huoliisi Drop Design Fire -ulkotulisijaan liittyen. Mikäli haluat tutustua tuotteeseen tarkemmin, voit ottaa meihin yhteyttä ja tulla vierailemaan showroomillemme Vantaalle tai Turkuun. Showroomissamme voit tutustua ulkotulisijan ominaisuuksiin sekä inspiroiviin ratkaisuihin tulisijan sijoitteluun ja sen ympärille luotuihin kokonaisuuksiin.

Joko liekki syttyi? Tutustu ja tilaa ulkotulisija.

Drop-altaan puhtaanapito - Ulkoporeallas ja ulkoallas vaatii hoitoa ja huolenpitoa, jotta se pysyy raikkaana, houkuttelevana ja hygieenisenä.
Suodatin- ja UV-järjestelmä eivät riitä yksistään pitämään kaikkia bakteereja poissa, joten altaassa täytyy niiden
lisäksi käyttää kemikaaleja.

Hoidamme Drop-altaasi kuljetuksen aina tontille asti, mutta sinun on myös mahdollista tilata altaan nostopalvelu. Dropin nostopalvelu auttaa sinua altaan sijoittamisessa lopulliselle paikalleen. Onko kohteessasi korkea terassi tai vaikeakulkuinen maasto? Ei hätää, sillä nosturilla suoritettava kohteeseen sijoitus onnistuu vaikka ylemmän kerroksen terassille. Tällä hetkellä nostopalvelua tarjotaan PK-seudulla, Turussa sekä Tampereella. Mikäli oma paikkakuntasi ei vielä kuulu ylläoleviin, pyydäthän tarjousta lisäpalveluille asiakaspalvelustamme!

Dropin vuosihuolto pistää altaasi kylpykuntoon tulevalle kylpykaudelle käden käänteessä! Huolto voi sisältää mm. suodatinpallojen vaihdon tai altaan käyttökunnon tarkistuksen. Suunnittele oma huoltotarpeesi yhdessä ammattilaistemme kanssa!