Drop-ulkoporealtaat, ulkoaltaat ja kylpytynnyrit tuovat ripauksen luksusta arkeen. Drop-allas on palkittua kotimaista muotoilua ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pieniinkin yksityiskohtiin.
Oli mietteissäsi sitten ulkoporeamme, palju tai ulkoallas ilman poreita – valikoimastamme löydät ulkoporealtaat, paljut ja muut ulkoaltaat jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Tutustu ja tilaa!

Drop Design Fire on upea designtulisija, joka mukailee Vuoden Designteko -palkitun Drop-altaan muotoja. Se on todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla. Avainlippu -merkillä varustettu tulisijamme ja lisävarusteeksi saatava bioetanolipoltin ovat valmistettu korkeatasoisena käsityönä Suomessa.

Drop-altaan puhtaanapito - Ulkoporeallas ja ulkoallas vaatii hoitoa ja huolenpitoa, jotta se pysyy raikkaana, houkuttelevana ja hygieenisenä.
Suodatin- ja UV-järjestelmä eivät riitä yksistään pitämään kaikkia bakteereja poissa, joten altaassa täytyy niiden
lisäksi käyttää kemikaaleja.

Hoidamme Drop-altaasi kuljetuksen aina tontille asti, mutta sinun on myös mahdollista tilata altaan nostopalvelu. Dropin nostopalvelu auttaa sinua altaan sijoittamisessa lopulliselle paikalleen. Onko kohteessasi korkea terassi tai vaikeakulkuinen maasto? Ei hätää, sillä nosturilla suoritettava kohteeseen sijoitus onnistuu vaikka ylemmän kerroksen terassille. Tällä hetkellä nostopalvelua tarjotaan PK-seudulla, Turussa sekä Tampereella. Mikäli oma paikkakuntasi ei vielä kuulu ylläoleviin, pyydäthän tarjousta lisäpalveluille asiakaspalvelustamme!

Dropin vuosihuolto pistää altaasi kylpykuntoon tulevalle kylpykaudelle käden käänteessä! Huolto voi sisältää mm. suodatinpallojen vaihdon tai altaan käyttökunnon tarkistuksen. Suunnittele oma huoltotarpeesi yhdessä ammattilaistemme kanssa!