Drop-allas on palkittua kotimaista muotoilua ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Oli mietteissäsi sitten palju tai ulkoporeallas – valikoimasta löytyy allas jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Tutustu ja tilaa!

Drop Design Fire on todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla. Avainlippu -merkillä varustettu tulisijamme ja lisävarusteeksi saatava bioetanolipoltin ovat valmistettu korkeatasoisena käsityönä Liedossa.

Laaja valikoima vedenhoitotuotteita ja muita hyödyllisiä allastarvikkeita, joilla saat pidettyä kylpyvetesi helposti raikkaana ja houkuttelevana.

Allas vaatii hoitoa ja huolenpitoa, jotta se pysyy raikkaana, houkuttelevana ja hygieenisenä.
Suodatin- ja UV-järjestelmä ei riitä yksistään pitämään kaikkia bakteereja poissa, joten altaassa täytyy niiden
lisäksi käyttää kemikaaleja.

Täältä löydät vedenhoito-oppaamme.

Allaspakettien yhteydessä tarjoamamme lisäpalvelut helpottavat sinun Drop-altaasi käyttöönottoa. Mikäli haluat Drop-altaasi mahdollisimman helposti ja nopeasti käyttöön, ovat lisäpalvelumme hyödyllisiä juuri sinulle. Alla tarkempaa tietoa tarjoamistamme lisäpalveluista Drop-altaalle.

Hoidamme Drop-altaasi kuljetuksen aina tontille asti, mutta sinun on myös mahdollista tilata altaan nosto paikalleen nostopalvelumme avulla. Dropin nostopalvelu auttaa sinua altaan sijoittamisessa lopulliselle paikalleen. Onko kohteessasi korkea terassi tai vaikeakulkuinen maasto? Ei hätää, sillä nosturilla suoritettava kohteeseen sijoitus onnistuu vaikka ylemmän kerroksen terassille. Tällä hetkellä nostopalvelua tarjotaan PK-seudulla, Turussa sekä Tampereella.

Dropin allastekniikan asennuspalvelun avulla saat altaasi käyttökuntoon käden käänteessä! Asennuspalvelun tilaaminen on helpoin tapa saada oma Drop-allas nopeasti kylpykuntoon. Tilattuasi asennuspalvelun taitavat asentajamme ovat yhteydessä sinuun ja voit sopia haluamasi ajan Drop-altaan asennukselle. Asennuspalvelumme Drop-altaallesi tapahtuu sopimanasi ajankohtana allastoimituksen jälkeen. Suosittelemme asennuspalvelua lämpimästi erityisesti sähkölämmitteisiin Drop-altaisiin. Tarjoamme allastekniikan asennuspalvelua Uudellamaalla, Päijät-Hämeessä, Turussa, Tampereella, Porissa, Mikkelissä, Vaasassa ja Oulussa.

Dropin vuosihuolto pistää altaasi kylpykuntoon tulevalle kylpykaudelle käden käänteessä! Vuosihuolto sisältää muun muassa altaan ja laitteiston pesun sekä uudet suodatinpallot. Tarjoamme vuosihuoltoa tällä hetkellä vain Uudellamaalla.

Teemme jatkuvasti töitä laajentaakseemme lisäpalvelujen saatavuutta kaikkialle Suomeen. Mikäli oma paikkakuntasi ei vielä kuulu ylläoleviin, pyydäthän tarjousta lisäpalveluille asiakaspalvelustamme!

Alla olevista linkeistä löydät tarkempaa tietoa vuosihuollosta sekä asennus- että nostopalvelustamme.