OxyChock –aktiivihappirakeet - 1 kg, Klooriton

25,00 

Pidä allasvetesi houkuttelevana! OxyChock kloorittomaan allasveden hoitoon!

OxyChock -rakeita käytetään uimakauden alussa shokkidesinfiointiin tai huonolaatuisen veden desinfiointiin. OxyChock sopii myös ylläpitodesinfiointiin yhdessä Aktivatorin kanssa, pidentää ja tehostaa aktiivihapen desinfiointitehoa merkittävästi.

Osasto: Avainsanat tuotteelle ,

Noudata tarkasti kemikaalipakkauksissa olevia annosteluohjeita.

Käytä tuotetta yhdessä Aktivatorin kanssa. 

Veden kunto riippuu paljon siitä, kuinka paljon allasta käytetään, mikä vuodenaika on (kesällä vettä tulee desinfioida useammin), missä lämpötilassa vettä pidetään sekä veden yleinen laatu (sijaitseeko allas kaupungissa vai maaseudulla tai täytetäänkö allas järvivedellä.). Desinfiointiaineiden tarve riippuu siitä, onko veden pH-arvo neutraali.

Veden hoitoon on vaikea antaa yhtä oikeaa ohjetta, koska veden laatu vaihtelee paljon edellä mainituista syistä riippuen. Kun allasta on käytetty jonkin aikaa, oppii tuntemaan ns. oman veden.

  • Mittaa pH-arvoa säännöllisesti. pH-arvon täytyy olla 7,0–7,4.
  • Käytä OxyChock -aktiivihappirakeita yhdessä aktivatorin kanssa säännöllisesti ja ohjeiden mukaisesti. Shokkidesinfioi vesi tarvittaessa, esimerkiksi veden vaihdon yhteydessä tai silloin, jos vesi näyttää heikkolaatuiselta.

Säilytä tuote pystyasennossa alkuperäispakkauksessa lasten ulottumattomissa, suojassa jäätymiseltä ja suoralta auringonvalolta.