DropPool_muokattu

Drop-altaat 2020 – valikoimamme on uudistunut

Olemme työstäneet viime kuukausina jotain suurta. Jotain sellaista, mitä asiakkaamme ovat jo pitkään toivoneet! Pistimme lähes kaiken uusiksi Drop-altaiden nimiä myöten. Isoin muutos on, että olemme siirtyneet kokonaan uuteen allastekniikkaan ja se asennetaan tehtaalla valmiiksi altaan sisään. Jokainen allas testataan vedellä ennen kuin ne lähetetään asiakkaillemme. Sähkölämmitteisissä altaissa on nyt myös mahdollisuus altaan etäohjaukseen omalla älypuhelimella tai tabletilla. Ja mikä hienointa, kaikkien sähkölämmitteisten altaiden valmistus on siirtynyt Suomeen!

Luonnon inspiroima pisarateema kulkee niin tuotteiden ulkomuodossa, kuin yrityksen nimessäkin. Halusimme jatkaa luontoteemaa myös altaiden nimissä – ja valitsimme luonnollisesti vesiaiheisia nimiä. Drop-altaiden uudet nimet ovat valittu tarkoin kuvaamaan juuri kyseistä ulkoallasta.

Ensimmäiset Drop-altaat myytiin kamiinalla ja tuolloin se olikin meidän ainoa saatavilla oleva lämmitysvaihtoehto. Siksi kamiinapakettimme kantaa nimeä Pisara. Se on allas, josta kaikki sai alkunsa.

Perinteinen sähköpakettimme on nyt nimeltään Lampi, jonka puhtaus ja tyyni pinta muodostaa täydellisen keitaan rauhoittumiseen yksin tai isommassa seurueessa.

Lähde tunnettiin vielä hetki sitten Deluxe-allaspakettina ja sitä on päivitetty uudella tekniikalla. Altaan nimi kunnioittaa Suomen puhdasta luontoa ja kristallinkirkkaita lähteitä.

Vuolle on entinen Spa-ulkoporealtaamme. Nimi Vuolle ilmentää joen voimakkaasti virtaavaa kohtaa, jossa on tasainen virta sekä pyörteet virran reunoissa. Siksi tämä on täydellisen kuvaava nimi ulkoporealtaallemme.

Voit tutustua uusien allaspakettien ominaisuuksiin ja tarinoihin nimien takana painamalla allaspaketin nimeä.

Juttu jatkuu kuvan jälkeen.

Porin asuntomessut 2018 Talo Haltiatar

Alun perin yksi ideoistamme oli tarjota mahdollisimman räätälöitävä allas, joka sopisi täydellisesti kohteeseen kuin kohteeseen. Tarjosimme mahdollisuuden muun muassa valita altaan tekniikan ja varusteet, muuttaa altaan läpivientien sekä tekniikan paikkaa ja asettelua kohteen vaatimalla tavalla. Sen vuoksi tekniikka on ollut aikaisemmin asiakkaan tai asentajan kasattavissa. Tällä tavoin on myös saatu hinta pidettyä kilpailukykyisenä.

Teemme kaikkemme, että sinun arjesta tulisi aidosti parempaa ja jokainen saisi nautinnollisen kylpykokemuksen. Vuosien ajan olemme kehittäneet altaita saamiemme palautteiden perusteella. Tämä on tähän mennessä isoin muutos ja olemme siitä hyvin innoissamme. Tätä projektia on viety eteenpäin yhdessä Oy Nordic SPA Ltd:n kanssa, joka on suomalainen perheyritys, sekä ainoa kotimainen ulkoporealtaiden valmistaja. Yhteistyö heidän kanssaan onkin meille jo varsin tuttua, sillä he ovat valmistaneet myös keväällä 2019 lanseeratun Spa-altaamme.

Tässä vielä uuden valikoiman tuomat muutokset pähkinänkuoressa:

  • Valmiiksi asennettu allastekniikka ja vesitestaus tehtaalla.
  • Kokonaan uusi allastekniikka ja pieniä muutoksia allaspakettien sisältöön.
  • Mahdollisuus altaan etäohjaukseen.
  • Sähkölämmitteisten altaiden valmistus siirtyi Suomeen.

TUTUSTU UUTEEN ALLASVALIKOIMAAMME »

Ole meihin yhteydessä, mikäli sinulla heräsi kysymyksiä!