Drop voitti Golden Wave 2022 ykkössijan

Inspiroidu » Ajankohtaista » Drop voitti Golden Wave 2022 ykkössijan

 

IKONI ON SYNTYNYT – DROP VOITTI GOLDEN WAVE 2022 DESIGN AWARD YKKÖSSIJAN

 
Drop on voittanut arvostetun Golden Wave 2022 Design Award ensimmäisen palkinnon.

 

Löydät alta tuomariston lausahduksen mr. Kostas Medugoracin kertomana.

 

”Oppilaamme haluavat kaikki luoda Applen kaltaisen design-ikonin, mutta he oppivat nopeasti kuinka monimutkaista se on. Ikonisen tuotteen suunnitteluun tarvittava työmäärä ei yleensä näy ensi silmäyksellä… mutta varmasti toisella.

 

Poreallas- ja saunatuotteissa jännittävää on, että paljon on jo teknisesti ratkaistu, mutta markkinoilla on edelleen hyvin vähän virallisia ikoni-tuotteita.

 

Täydellisyyttä pisaran muodossa – Suomalaisen Drop Design Poolin konsepti.


Selkeät linjat, oikeat mittasuhteet ja erittäin kauniit materiaalit luovat porealtaan korkeimmalla tasolla. Kerran nähty, mahdoton unohtaa, ikoni on syntynyt.

 

Poreallas jossa on luonnetta, mutta hillitty design joka sopii kaikkiin tiloihin. Olipa kyseessä vanha tai uusi rakennus, poreallas sopii arkkitehtonisen neutraalisuutensa ansiosta. Kuten hyvin suunniteltu huonekalu, se parantaa tiloja muuttamatta sen luonnetta. Altaan nerokas funktionaali design täydentää kokonaisvaltaista yhtenäistä konseptia.

 

Oli myös mukava nähdä, että esitteet ja verkkosivu noudattavat samaa hyvin suunniteltua konseptia. Design-ikonin ei aina tarvitse olla omena, se voi myös olla pisara.”

 

Dropin toimitusjohtaja Ilkka Haapaniemi sanoo: ”olemme erittäin kiitollisia tästä mahtavasta palkinnosta. Saksa on yksi meidän tärkeimmistä uusista vientimarkkinoista ja me olemme vakuuttuneet että markkinat ovat valmiita meille!”

As seen on the article


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?