Inspiroidu » Drop By You » Ladon lumoa

Ladon lumoa

 

Korkean rinnetontin huipulle rakentui minimalistinen mutta kodikas omakotitalo. Drop Vuolle-allas upotettiin terassille paraatipaikalle. Siellä on hyvä rentoutua perheen tai ystävien kanssa arjen keskellä.

 

Korkean rinnetontin huipulla, täysin omassa rauhassaan, sijaitsee Sanni Kurjen perheen koti. Talossa asustelee Sannin lisäksi avopuoliso Miika, esikoistytär Isla sekä kaksi koiraa.

 

”Etsimme pitkään valmista uudiskohdetta, mutta yksi talvinen pakkasilta kävimme muuten vain katsomassa tätä tonttia Vantaalla ja kun pääsimme perille, oli päätös tehty - rakentaisimme itse unelmiemme talon”, kuvailee Sanni.

 

 

 

Ensimmäinen yhteinen rakennusprojekti

 

Kyseessä oli pariskunnan ensimmäinen rakennusprojekti. Sannin avopuolisolla on oma maalausalan yritys, minkä ansiosta rakentamaan uskallettiin lähteä – sitä kautta saatiin tarvittava osaaminen ja tietotaito. Sanni puolestaan hoiti projektin työnjohtajana byrokratian ja paperityöt. Elementit toimitti Kannustalo, mutta muutoin pariskunta on suunnitellut ja toteuttanut kaiken levypinnasta eteenpäin itse.

 

”Sisätyöt kestivät meillä elokuun alusta lokakuun loppuun, jonka aikana minäkin opin ihan valtavasti rakentamisesta. Se otti paljon, mutta on antanut tuplasti takaisin. Hahmottelemme mielessämme välillä jo seuraavaa kohdetta, mutta ensin täytyy hengähtää hetki, ennen kuin olemme valmiita uuteen projektiin”, Sanni kertoo.

 

 

Japandi ja pohjoismaalainen minimalismi kuvaavat pariskunnan sisustustyyliä. Kestävyys, kotimaisuus ja esteettisyys olivat tärkeitä asioita rakennusprojektin materiaalien valinnassa. Perheeseen kuuluu kaksi koiraa, minkä takia laadukkaisiin ja kulutusta kestäviin materiaaleihin haluttiin panostaa. Kiintokalusteet valittiin pienempien kotimaisten toimittajien valikoimasta.

 

”Tykkään simppelistä ja minimaalisesta sisustuksesta, mutta en kuitenkaan kylmästä tai kolkosta. Kotona pitää vallita lämmin fiilis, vaikka se ei olisikaan tupattu täyteen tavaroilla tai erilaisilla sisustusesineillä.”

 

PAIKKA RENTOUTUA 


 

Perheen kotiin valikoitui valkoinen Drop Vuolle -allas.  Allas on upotettu paraatipaikalle terassin kulmaan, josta avautuu kauniit luontomaisemat joka suuntaan, ilman naapureita tai muita taloja. Vuolle-altaassa on hierontapaikat neljälle ja yhteensä 32 hierontasuutinta. Samaan aikaan altaaseen mahtuu kahdeksan henkilöä. Vuolle-malli on muiden Drop altaiden tavoin suunniteltu sekä valmistettu Suomessa ja sillä on Avainlippu-tunnus.

 

”Valinta oli loppujen lopuksi todella helppo, emme edes harkinneet muita merkkejä. Dropissa yhdistyy kaunis ulkomuoto sekä laatu. Meille oli myös tärkeää, että porealtaassa olisi kiva viettää aikaa ystävien kanssa ja siksi Dropin muotoilu erottui edukseen muista toimittajista.”

 

Lisää kuvia löydät instagramista: @ladonlumoa

 

Kuvat: @ladonlumoa


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?