3 syytä valita Drop

Inspiroidu » Ajankohtaista » 3 syytä valita Drop

Drop-ulkoallas tuo ripauksen luksusta arkeen. Elegantti ja huomaamaton – ulkoporealtaamme sopivat minimalistisen muotoilunsa ansiosta tilaan kuin tilaan. Suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pieniinkin yksityiskohtiin.

Listasimme 3 syytä miksi sinun kannattaisi valita juuri Drop-allas tuomaan iloa arjen lukuisiin hetkiin. 1. Design

 

Drop on palkittua suomalaista designia, joka on saanut inspiraationsa luonnosta. Minimalistinen ja elegantti Drop-ulkoporeallas on helppo asentaa tilaan kuin tilaan. Olipa kyseessä vanha tai uusi rakennus, ulkoallas sopii arkkitehtonisen neutraalisuutensa ansiosta monenlaiseen kohteeseen. Kuten hyvin suunniteltu huonekalu, se parantaa tilaa muuttamatta sen luonnetta. Upottamalla ja verhoilemalla saat juuri omannäköisen lopputuloksen.

 

 

2. Laatu ja vastuullisuus

 

Drop-tuotteet suunnitellaan ja valmistetaan Suomessa. Panostamalla laadukkaaseen Drop -altaaseen tai tulisijaan tuet suomalaista työtä. Drop-tuotteissa käytetään vain laadukkaita materiaaleja, jotka on valittu erityisesti kestävyyden näkökulmasta. Tuotteiden valmistuksessa käytetään myös mahdollisimman paljon kierrätettyjä materiaaleja.

Drop-tuotteille on myönnetty Suomlaisen Työn Liiton Avainlippu-merkki. Merkki kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa ja se työllistää ihmisiä Suomessa.

 

3. Energiatehokkuus

 

Koko rungon eristys takaa erinomaisen lämmöneristyksen Drop-altaissa, luoden samalla laajan lämpimän teknisen tilan laitteistolle talvikäyttöä varten. Kaikkien Drop-altaiden mukana tulee eristävä kansi, joka pitää lämmön tallessa.

 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?