Inspiroidu » Drop By You » Villa Havet

Villa Havet

 


Moderni ja ekologinen kivitalo Villa Havet tuo ympäröivan luonnon esiin ainutlaatuisella tavalla. Arjen luksusta asumiseen tuo terassille upotettu Drop S-ulkoallas.

 

 

2023 ASUNTOMESSUT MERELLISESSÄ LOVIISASSA

 

Vuoden 2023 asuntomessut järjestetään merellisessä Loviisassa. Messualue on Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva uusi, merellinen Kuningattarenrannan asuinalue, joka tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen, lähes kaupungin keskustassa.

 

Alueelta avautuvat upeat näkymät vastarannalle historialliseen, 1700-luvulta peräisin olevaan alakaupunkiin. Kelluva kävelysilta mahdollistaa kulkemisen messualueelta suoraan kauniiden suola-aittojen Laivasillalle ja siitä edelleen vanhan kaupungin kautta Loviisan keskustaan.

 

 

Kuva: Krista Keltanen

 

Villa Havet on yhteen tasoon rakennettu moderni ja ekologinen kivitalo, joka on suunniteltu kahdelle aikuiselle ja heidän kahdelle aikuiselle lapselleen, jotka vierailevat usein. Lisäksi perheeseen kuuluu kolme koiraa.

 

”Olimme jo päättäneet, ettemme enää ala rakentaa – mutta kun Kuningattarenrannan tontit ja alue julkaistiin, näimme, että sijainti toteuttaa kaikki unelma-asumisen kriteerit meille. Loviisa on mielenkiintoisen historian omaava pikkukaupunki rannikolla”, kertoo Tomi Lehtonen.

 

 

Inspiraatio on saatu ympäröivästä luonnosta, väripaletti on luonnollinen ja maltillinen. Kodin tyyli on minimalistinen, selkeä ja aikaa kestävä – arjen luksusta unohtamatta. Talon sisustus ei vie huomiota pois upeasta luonnosta, joka tulee Villa Havetissa ainutlaatuisesti esille.

 

”Sijainti meren äärellä on vaikuttanut talon ulkonäköön, arkkitehtonisiin valintoihin ja sisustukseen paljon. Meillä on suuria ikkunoita ja taulujen sijaan ihailemme huikeaa maisemaa. Arkkitehtuurissa on pitänyt myös huomioida rantatalon rajut sääolosuhteet ”, jatkaa Lehtonen.

 DROP S -ULKOALLAS OLI SELKEÄ VALINTA TERASSILLE

 

Minimalistinen Drop S sijoitettiin Villa Havetin kiviterassille. Sen seurana on alaterassilla Dropin tulisija. Drop S - ulkoporealtaan virtauksista pitävät huolen neljä 6” hierontasuutinta. Sähkölämmitteiset Drop-altaat on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja niitä voi pitää aina käyttövalmiina – säällä kuin säällä.


”Meille altaan valinnassa oli erittäin tärkeää, että allas istuu tyylikkääseen arkkitehtuuriimme ja sisustukseen sekä myöskin, että allas on täysin upotettavissa kiviterassiin, jotta se ei peitä merenpuolen isoja ikkunoita.”

 

Suomessa suunnitellut ja valmistetut altaat integroituvat saumattomasti mihin tahansa ulkotilaan, ja ne voidaan upottaa terassille vieläkin hienovaraisemman ilmeen saamiseksi.

 

 

 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?