5 Kysytyintä kysymystä dropista

Inspiroidu » Ajankohtaista » 5 Kysytyintä kysymystä dropista

 

 

MITKÄ OVAT SÄHKÖLÄMMITTEISEN DROP-ALTAAN SÄHKÖKUSTANNUKSET?


Sähkökustannuksiin liittyvät kysymykset ovat kaikista yleisimpiä, joita meiltä kysytään. Moni luulee, että ulkoallas kasvattaa sähkölaskua huomattavasti, mutta iloksenne voimme todeta tämän uskomuksen vääräksi!

 

Sähkökustannuksiin vaikuttaa muutama asia, kuten altaan eristykset, sähkösopimuksesi ja kuinka usein allasta käytetään. Sähkölämmitteiset altaat yhdessä Dropin huippuluokkaisten eristyksien kanssa kuluttavat sähköä vain noin 1€ päivässä, kun vettä pidetään ympäri vuoden 37-asteisena ja laitteistoa päällä ympäri vuorokauden.

 

 

MITKÄ OVAT DROP-ALTAAN LÄMMITYSMUODOT?


Drop-allas taipuu todella moneen eri tarpeeseen. Lämmitysmuodon valinta on tärkein valinta ulkoallasta hankkiessa. Sen kohdalla voi pohtia, mikä olisi itselleen helpoin ja miellyttävin vaihtoehto sekä sijoitetaanko allas esim. mökille vai kotipihaan.

 

Kamiina – Dropin tehokkaalla ja tyylikkäällä 35 kW puukamiinalla saa allasveden lämpimäksi jopa 1 tunnissa. Kamiina on valmistettu kestävästä merialumiinista ja sitä voidaan käyttää myös meri- tai järviveden kanssa.

 

Sähkölämmitys – 3 kW tai 9 kW sähkölämmittimellä allasta voidaan pitää aina valmiina kylpyhetkiin, jolloin altaan vesi on aina halutussa lämpötilassa. Yhdessä eristyksien kanssa sähkönkulutus saadaan erittäin matalaksi, noin 1 € / päivä.

 

Maa- ja kaukolämpö – Lämmönvaihtimen avulla voit kytkeä Drop-altaan talosi maa- tai kaukolämpöjärjestelmään. Lämmönvaihdin, pumppu, putkiosat ja termostaatti tulevat LVI-asentajalta, jotta ne varmasti sopivat talon omaan järjestelmään. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

 

 

MITÄ DROP-ALTAAN ASENNUS VAATII?


Tähän kysymykseen vastaamme lyhyellä muistilistalla! Nämä asiat sinun tulee ottaa huomioon Drop-altaan sijoituksessa ja asennuksessa:

- Drop-allas tarvitsee tasaisen ja routimattoman alustan, jonka tulee kestää altaan paino vesineen ja kylpijöineen. Jos lämmitysmuodoksi on valittu kamiina, on altaan sijainnissa otettava huomioon turvaetäisyydet.
- Sähkölämmityksellä varustettu Drop-allas tarvitsee maadoitetun ja vikavirtasuojatun sähkön. Sähköasennuksiin tulee käyttää AINA sähköasennusliikettä tai sähköasentajaa.
- Jos allas upotetaan terassiin, huomioi terassin suunnittelu- ja asennusvaiheessa altaan huoltoluukulle pääsy.
- Drop-allas ei tarvitse erillistä vesiliitäntää, sillä se voidaan täyttää esim. puutarhaletkulla.
- Sähkölämmitteiset altaat tyhjennetään tyhjennyspumpun Kamiinalla varustelluissa altaissa on pohjassa tulppa sekä altaan sivussa poistoputki, jonka avulla altaan tyhjennys onnistuu. Kamiinassa on oma vedenpoistoputki.

 

MITEN DROP-ALLAS TOIMITETAAN?

 

Paketti toimitetaan perälavallisella kuorma-autolla, josta kuljettaja laskee paketin pihalle pumppukärryjen avulla. Allaspaketti on pystyasennossa kuljetuslavan päällä.

 

Rahtipainoa allaspaketilla on noin 135 kg – 300 kg riippuen lisävarusteista.

 

Drop-altaille on saatavilla myös perinteisen toimituksen lisäksi Nostopalvelu. Nostopalvelu sisältää altaan noston Hiab-nosturilla lopulliseen sijoituspaikkaan tai lähelle sitä.

 

KUINKA ALLASVESI PIDETÄÄN PUHTAANA?

 

Jos altaan vettä ei vaihdeta jokaisen käyttökerran jälkeen, kuten esim. kamiinalla lämmitettävissä altaissa, täytyy huolehtia altaan hygieenisyydestä.

 

Allas vaatii aina hieman hoitoa ja huolenpitoa, jotta se pysyy raikkaana ja puhtaana. Suodatin- ja UV-järjestelmä ei riitä yksistään pitämään kaikkia bakteereja poissa.

 

- Vaihda altaan vesi noin 3 kertaa vuodessa, käytöstä riippuen.
- Vaihda suodatinpallot noin kerran vuodessa.
- Säädä veden pH-arvoa tarvittaessa. Lisää säännöllisesti, esim. viikoittain klooritabletteja tai aktiivihappirakeita altaaseen.

 

Katso myös usein kysytyt kysymykset.

 

Drop altaat useimmin kysytyt kysymykset

 

 

 

 

 

 

 

 
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?