Helteisen kesän asuntomessut - Dropin tunnelmia Porista - Drop

Inspiroidu » Ajankohtaista » Dropin tunnelmia Porin asuntomessuilta

 

 

 

Porin Asuntomessut on saatettu ansiokkaasti päätökseen! Kuukauden ajan saimme nauttia Porin Karjarannassa toinen toistaan upeammista Asuntomessukohteista. Asuntomessujen teemana oli tänä vuonna asuminen läpi ihmiselämän ja se välittyi kävijälle messualueella sekä -kohteissa. Kodit ja messualue oli suunniteltu niin, että siellä oli huomioitu kaikki vauvasta vaariin. Tavoitteena olikin rakentaa Poriin maailman paras asuinalue – kaikki huomioon ottaen.

 

Meillä oli kunnia olla mukana taas messuilla tuomassa pientä arjen luksusta takapihoille. Drop-altaita pystyi bongata neljästä kohteesta sekä kolmesta kohteesta löytyi myös Drop Design Fire.

 

 

 

Design-Talo Nosteessa terassiin oli upotettu valkoinen Drop-allas, jonka lämmitysmuotona oli kamiina.

Design-Talo Nosteessa terassiin oli upotettu valkoinen Drop-allas, jonka lämmitysmuotona oli kamiina. Lisäksi terassilta löytyi Drop Design Fire.

Lisäksi terassilta löytyi Drop Design Fire.

 

 

Kauniissa ja klassisessa Talo Lintulassa on sähkölämmitteinen Drop-allas osittain upotettuna. Talon saunaosastolta on suoraan käynti Drop-altaalle sekä isolle terassille.

Kuukauden aikana Porin Asuntomessuilla vieraili lähes 120 000 kävijää ihastelemassa erinomaisesti rakennettuja ja sisustettuja kohteita. Messuvieraat sekä muu Suomi sai nauttia – tai kärsiä poikkeuksellisesta helteestä koko Asuntomessujen ajan. Ja siksi ensimmäistä kertaa messujen historiassa avattiin yhden kohteen iso uima-allas messukävijöiden vilvoittamiseen. Drop-altaidenkin luona yleisin kysymys oli, että saako altaassa käydä pulahtamassa.

 

Mielestämme messut olivat erittäin onnistuneet ja haluammekin kiittää asukkaita, näytteilleasettajia, esittelijöitämme, messukävijöitä sekä Poria mahtavista Asuntomessuista! Viimeiseen kuukauteen mahtui paljon upeita koteja, hellettä, poreita ja hyvää mieltä! Ensi vuoden Asuntomessut järjestetään Kouvolassa.

Talo Haltiatar on upea CLT-talo, jossa on panostettu ekologisuuteen sekä lapsiystävällisyyteen. Talon takapihaa koristaa harmaa Drop-allas poreineen. Suurelta parvekkeelta löytyi Drop Design Fire, jossa oli lisävarusteena bioetanolipoltin. 

 

Aivan Kokemäenjoen rantaan rakennetun Villa Vasken terassilla on upotettuna valkoinen Drop-allas. Pihalla on lisäksi upea oleskelualue, josta löytyy myös Drop Design Fire. 

 

Nyt on aika päästää asukkaat koteihinsa ja toivotamme heille erittäin nautinnollisia kylpyhetkiä!

 

<b>Pori_asuntomessut_2018_Talohaltiatar_DSC_0611-880x0-c-default</b>
<b>haltiatar_Drop_Fire_bioetanolipoltin-225x300</b>
<b>DSC_0589-scaled-880x0-c-default</b>


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?