DROP SAUNA

Drop-altaita löytyy jo tuhansien designin ystävien terasseilta, mökkirannoista ja parvekkeilta sekä Suomesta että ympäri Eurooppaa. Drop-altaiden ja Drop Fire -ulkotulen rinnalle nousee suomalaisella sydämellä suunnitellut ja Suomessa valmistetut Drop ulkosaunat.
Ennakkotilaa nimikoitu Drop Sauna ensimmäisten 20 onnellisen joukossa.

Jätä yhteystietosi alla olevan lomakkeen kautta, niin olemme sinuun yhteydessä. Vaihtoehtoisesti voit
myös laittaa viestiä asiakaspalveluumme: drop@drop.fi.

Tuhansien järvien maasta

 

Pisaran muotoiset Drop Saunat valmistetaan Drop-altaiden ja Drop-ulkotulien tavoin suomalaisena korkealaatuisena käsityönä, laadukkaista materiaaleista ja viimeistelyyn panostaen. Drop Sauna tehdään CLT:stä, joka on yksi ekologisimmista ja kestävimmistä rakennusmateriaaleista. 

 

Drop on noteerattu monilla arvostetuilla palkinnoilla niin Suomessa kuin ulkomaillakin. Suomalaisen Työn Liitto myönsi Drop-altaalle Vuoden Designteko -palkinnon syyskuussa 2015 Habitaressa. Drop on ainoa ulkoporeallas, joka on saanut tämän tunnustuksen upeasta muotoilustaan. 

 

 

Lue lisää Dropin tarinasta

KOTIMAISTA MUOTOILUA

 

 


Drop Sauna sopii loistavasti muiden Drop-tuotteiden tavoin niin kesämökkien kuin kotien terasseille ja pihoille. Drop Sauna on avaimet käteen valmis ulkosauna. Sen asentamiseen tarvitaan vain sähköasentaja sekä tasainen paikka, jonne saunan voi laskea. Saunan saa sekä sähkö- että puukiukaalla. - Saunan koko 230 x 230 cm.

- Ylälauteella istuu mukavasti 5 ihmistä. 

- Kiukaan teho 9KW

- Paino n. 2000 kg

 

 

DROP LODGE

 
Drop Saunan ohella syntyi luontevasti myös tyylikäs ulkorakennus Drop Lodge.  Kun jättää lauteet, kiukaan ja lattiakaivon pois, soveltuu rakennus loistavasti vaikka vierasmajaksi, jossa ihastella maisemia Dropin pisaranmallisen ikkunan läpi mukavasti parisängyssä pötkötellen. Drop Lodge toimii niin vierasmajana, vilvoitteluhuoneena, etätyöpisteenä kuin vaikkapa leikkimökkinä.

 

DROP SPA

 
Korkealaatuiset Drop-ulkoporealtaat ovat tarkoitettu käytettäväksi säässä kuin säässä. Ulkoporealtaamme ovat suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten voimme taata, että suomalaiset sääolosuhteet on todella otettu huomioon.
 
Drop -ulkoporeamme on kestävä, vaivaton ylläpitää ja mikä parasta, aina kylpyvalmis. Kun tarve rentoutua iskee, ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin ottaa altaan kansi pois ja hengitellä syvään. Ulkoporeamme on paikka rentoutumiseen ja nautiskeluun arjen keskellä – täydellinen sijoitus omaan hyvinvointiisi.

 

 

 


DROP FIRE

 
Drop Design Fire on upea ulkotulisija, joka mukailee Vuoden Designteko -palkitun Drop-altaan muotoja. Suomessa suunniteltu ja korkeatasoisena käsityönä valmistettu ulkotulisija on todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla.
 
Ulkotulisija on ainutlaatuisen monipuolinen ja sitä voi käyttää ulkona polttopuilla sekä hiilillä. Designtulen mukana tulee myös neliön mallinen musta kansi, jonka kanssa ulkotulisija muuntautuu pöydäksi ja joka pitää veden ja roskat loitolla, kun tulisijaa ei käytetä.

 

Seuraathan meitä myös INstagramissa