Inspiroidu » Drop By You » Drop-allas on olennainen osa Hahon perheen elämäntapaa

Drop-allas on olennainen osa Hahon perheen elämäntapaa

 

”Kaikista vaihtoehdoista juuri Drop valikoitui meille, koska se on pelkistetty, helppokäyttöinen, helppohoitoinen ja siihen mahtuu riittävästi kavereita.”

 

 

MODERNI ÄLYTALO

 

Koti Puhtaaksi perheyrityksen kehitysjohtaja Henri Haho asuu perheineen Espoon Henttaalla. Moderni talo valmistui huhtikuussa 2021.

 

”Tätä aluetta voisi kuvailla harvinaiseksi kyläksi metsän reunassa, keskellä kaupunkia. Meidän perheeseemme kuuluu minun ja vaimon lisäksi kaksi lasta ja Lumi-koira”, kertoo Henri.

 

 

Inspiraatiota sisustamiseen Hahon perhe saa ystäviltä ja sosiaalisesta mediasta, esim. Pinterestistä. Vaikeammissa tilanteissa konsultoidaan myös ammattilaisia.

 

”Meidän tyylimme sisustuksessa on skandinaaviden pelkistetty. Jos totta puhutaan, sisustus on aina kesken. Nyt taas suunnittelemme muutamia uusia juttuja.”

 

 

Hahoille oli taloa rakentaessa tärkeää saada helppohoitoinen ja moderni älytalo. He valitsivat vain laadukkaita ja hyväksi todettuja materiaaleja. Esimerkiksi suomalainen puu näkyy vahvasti kodin sisustuksessa.

 

”Koti on meille todella tärkeä paikka. Teemme nykyään myös kotoa käsin töitä. Yksinkertaisesti, koti on meidän elämämme keskipiste, jonka kautta kaikki asiat tapahtuvat”, Henri kuvailee.

 DROP ISONA OSANA ELÄMÄNTAPAA

 

Kaikista vaihtoehdoista juuri Drop valikoitui uuteen älykotiin, koska se on pelkistetty, helppokäyttöinen, helppohoitoinen ja siihen mahtuu riittävästi ystäviä. Drop-altaaseen mahtuu 6-8 kylpijää.

 

”Dropissa on ollut muotokielen lisäksi parasta sen tilavuus. Lisäksi kaikki on toiminut arjessa tosi hvyin. Dropissa on pidetty tärkeitä työtapaamisia, leikitty lasten kanssa, istuttu iltaa ystävien kanssa. Se on olennainen osa meidän perheen elämäntapaa”, kertoo Henri.

 

 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?