Drop mukana Naantalin asuntomessuilla 2022

Inspiroidu » Ajankohtaista » Drop mukana Naantalin asuntomessuilla 2022


DROP MUKANA NAANTALIN 2022 ASUNTOMESSUILLA VIIDESSÄ UPEASSA MESSUKOHTEESSA OSANA AITOA KOKONAISUUTTA


Drop Design Pool on mukana kesän 2022 Naantalin Asuntomessuilla yhteensä viidessä eri kohteessa. Lounatuulen messualue rakentuu kauniille Luonnonmaan saarelle osaksi ainutlaatuista kallioluontoa ja merellistä ilmapiiriä. Suomessa suunnitellut ja valmistetut minimalistisen tyylikkäät Drop-altaat nähdään erilaisissa messukohteissa osana aitoa kokonaisuutta. Asuntomessut ovat Dropille tärkeä paikka tehdä yhteistyötä erilaisten toimijoiden kanssa ja vahvistaa samalla brändin tunnettuutta. Messut tarjoilevat näyttämön potentiaalisille kumppanuuksille myös tulevaisuudessa. ”Asuntomessut ovat meille erinomainen paikka tavata talonrakentajia, alan ammattilaisia sekä tietysti myös tulevaisuuden asiakaskuntaa”, kertoo Dropin Teemu Kähkönen.

 

NAANTALIN ASUNTOMESSUALUE TARJOILEE LUONNONMUKAISEN ESTRADIN YHTEISTYÖKUMPPANEILLEEN 


Lounatuulen asuntomessualue sijaitsee luonnonkauniissa ympäristössä kehittyvällä asuinalueella Naantalin Luonnonmaan saarella. Saari tunnetaan ehkä paremmin Suomen tasavallan presidentin kesäpaikan, Kultarannan, ansiosta. Lounatuuli on noin viiden kilometrin päässä Naantalin keskustasta lähellä arjen palveluja. 


Saaristo ja luonnon kunnioitus ovat olleet mukana alueen suunnittelussa alusta lähtien. Ympäröivä kallioluonto on jätetty näkyviin ja se korostaa alueen ainutlaatuista tunnelmaa. Kadut kiemurtelevat kallioita väistellen ja puita on pyritty kaatamaan mahdollisimman vähän. Saariston luonto näkyy myös messutalojen pihoissa, joissa alkuperäisiä maastonmuotoja on säilytetty ja luonnon läsnäolo on vahvasti näkyvissä.


Drop Design Pool on tuttu näky Asuntomessuilla, sillä brändi alkaa olla jo tunnettu ja altaita kysytään paljon yhteistyöhön. Yhteistyökumppanien kartoitus alkaa Dropilla hyvissä ajoin, usein jo vuotta ennen messuja. Dropille on tärkeää löytää kohteita, jotka sopivat brändiin ja sen muotokieleen. ”Olemme hyvin mielissämme siitä, että meiltä tullaan kysymään altaita erilaisiin kohteisiin ja meidän kanssamme halutaan tehdä yhteistyötä,”, kertoo Dropin Teemu Kähkönen. ”Tämän vuoden Naantalin Asuntomessujen kohteet ovat mielenkiintoinen poikkileikkaus erilaisia tyylejä ja Drop-altaita nähdään messuilla monipuolisissa kohteissa”, jatkaa Kähkönen.

 

Drop design allas

Drop mukana asuntomessuillaVIISI ERILAISTA KOHDETTA - VIISI AUTENTTISTA JA YKSILÖLLISTÄ TOTEUTUSTA 


Naantalin 2022 Asuntomessuilla Drop Design Pool on mukana viidessä upeassa kohteessa, erilaisilla allastoteutuksilla. Altaiden suunnittelussa on otettu huomioon tulevien asukkaiden tarpeet ja toiveet. Altaat näkyvät messuilla integroituna terasseihin niiden todellisessa käyttötarkoituksessa. ”Meille on tärkeää päästä näyttämään altaat autenttisessa ympäristössä, niiden todellisessa lokaatiossa. Yleisillä messuilla rakennetaan perinteinen messuosasto, mutta Asuntomessuilla päästään aitoon yhteistyöhön talotehtaiden ja rakennuttajien kanssa. Asuntomessukohteissa voidaan tehdä yksilöllisiä ratkaisuja niin paikka- kuin kohdekohtaisestikin”, kertoo Dropin Kähkönen.


Tämän vuoden kohteista Talo Pukkila kokoaa yhteen puurakenteisen atrium-talon, kekseliäät laatoitusratkaisut ja upeat terassit. Rakennuksen tumma ulkomuoto on moderni, jota terassille valikoituneet musta Drop S -allas sekä Drop Design Fire -tulisija täydentävät tyylikkäästi. 


”Neljäs Tiira” ja ”Lounatuulen Tiira” kuuluvat kahden ekologisen paritalon kokonaisuuteen, joiden ulkomuoto on modernin tyylikäs. Talojen patioilta ja terasseilta avautuu upea merinäköala. Ympäröivä kallioluonto puolestaan luo kauniit puitteet asuntojen ympärille. Molempiin asuntoihin valikoituivat Drop Vuolle -altaat - toiseen asuntoon mustana ja toiseen harmaana. 


Lakka-kivitalojen toteuttama moderni kohde, Betoniviidakko, puolestaan tuo palan Balia Naantaliin. Asuntoon muuttavan perheen rakkaus Balia kohtaan näkyy vahvasti tämän kohteen sisä- ja ulkopintojen toteutuksissa. Kokonaisuuden kruunaa valkoinen Lähde-allas. Lähde valikoitui ulkoporealtaaksi myös Kontion kaksikerroksiseen Villa Myötätuuli -huvilaan. Tämä upea hirsihuvila sijaitsee kokonaan kalliosta koostuvalla tontilla luonnonmukaisessa merimaisemassa. Musta Drop Lähde sopii ympäröivään kallioluontoon erinomaisesti.

 

ASUNTOMESSUVIERAILU ON MONEN KESÄLOMAILIJAN KOHOKOHTA


Asuntomessuvierailu kuuluu monen lomalaisen kesän kohokohtiin. Tämän vuoden messualue Lounatuuli sijaitsee kivenheiton päässä Naantalin vanhasta kaupungista ja alueen monista nähtävyyksistä. Messupäivän voi siten yhdistää tutustumiseen Naantaliin ja sen lähialueisiin, upeaan vierasvenesatamaan tai vaikka lapsiperheiden suosikkikohteeseen Muumimaailmaan. Vanhassa puutalokaupungissa puolestaan on persoonallisia putiikkeja ja sympaattisia ravintoloita. 


Asuntomessuilla yhteistyökumppanit tavoittavat paljon potentiaalista asiakaskuntaa. Messuvieraat saattavat olla monen yrityksen nykyisiä tai tulevia asiakkaita. Myös Dropille Asuntomessut ovat tärkeä satsaus monellakin tapaa: ”Liikkeellä on paljon talonrakentajia ja asiakkaita, jotka suunnittelevat rakentamista. Todella suuri osa messukävijöistä on meille potentiaalista kohderyhmää”, kertoo Kähkönen. 


”Messut ovat erinomainen paikka tavata  loppuasiakkaita, mutta myös suunnittelutoimistojen ihmisiä, rakennusliikkeiden edustajia, arkkitehteja ja muita alan ammattilaisia. He näkevät altaiden erilaiset toteutusmahdollisuudet ja vaihtoehdot messuilla ja edesauttavat näin mahdollista yhteistyötä”, Kähkönen jatkaa.


Asuntomessut näkyvät vahvasti myös mediassa ja perinteinen painettu messulehti löytyy monen lomailiijan kädestä kesälukemisena. Messujen aikana kohteet saavat erittäin hyvin näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa kun alasta kiinnostuneet vaikuttajat sekä bloggarit vierailevat messuilla ja kuvaavat kohteita sosiaalisen median kanaviinsa. ”Asuntomessut tuovat meille paljon positiivista näkyvyyttä somessa, mikä puolestaan vahvistaa brändin tunnettuutta”, kuvailee Dropin Kähkönen. 


Brändin näkyvyys ja tunnettuuden luominen ovat tärkeä osa kokonaisuutta, erityisesti osana kasvua ja kansainvälistymistä. ”Teemme messuilla yhteistyötä myös Huvila ja Huussi -ohjelmatuotannon kanssa, jota kautta Drop tulee näkymään mielenkiintoisissa yhteistyökohteissa myös tulevaisuudessa”, raottaa Kähkönen vielä lopuksi.

 

 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?