Inspiroidu » Drop By You » Villa Aurinkotervehdys

Villa Aurinkotervehdys

 

Marjut ja Ilkka rakensivat pitkään haaveilemansa merenrantahuvilan Kirkkonummelle. Villa Aurinkotervehdys valmistui kesällä 2022 ja se koostuu kolmesta modernista hirsirakennuksesta.

 

 

 

MERENRANTAHUVILA

 

 

Marjut ja Ilkka rakensivat pitkään haaveilemansa merenrantahuvilan Kirkkonummelle. Villa Aurinkotervehdys valmistui kesällä 2022 ja se koostuu kolmesta modernista hirsirakennuksesta.

 

”Eniten inspiroidun kauniista materiaaleista. Etenkin kivi, marmori ja puu ovat materiaaleina luonnostaan niin upeita, että niiden ympärille on inspiroivaa rakentaa muuta sisustusta. Erilaiset tekstuurit ja sopivasti myöskin värit ja niiden yhdistely ovat kiehtovia. Ulkoisena inspiraationa toimii sisustuslehdet, arkkitehtuuri ja matkustelu”, kertoo Marjut.

 

Merenrantahuvila on tarkoitettu vapaa-ajan viettoon, ystävien ja perheen kanssa rentoutumiseen sekä työskentelyyn. Rakennusprojektissa ja materiaaleja valitessa parille oli tärkeää kestävyys, laadukkuus, ekologisuus sekä ympäröivän luonnon kunnioittaminen.

 

”Sisustus muotoutuu materiaalit ja laatu edellä. Yksittäiset kauniit kalusteet saavat olla suuressakin roolissa, mutta tunnelman tulee olla kodikas. Emme pelkää voimakkaitakaan värejä tai kuoseja, kunhan kokonaisuus pysyy rauhallisena. Meren rannalla luonnon keskellä myös näkymä ikkunoista on tärkeä osa sisustusta ja olemme halunneet jättää sille tilaa.”

 

 

Kuvat: @villa_aurinkotervehdysKEVYET POREET SOPIVAT LUONNON KESKELLE

 

Saunan edustalla valikoitui valkoinen Drop Lähde.

 

”Päädyimme valitsemaan Drop-altaan kotimaisuuden sekä tyylikkään ja pelkistetyn muotoilun vuoksi. Lisäksi halusimme luonnon keskelle version kevyemmillä poreilla ja Dropilta löytyi siihen täydellinen ratkaisu.”

Nimensä mukaisesti Lähde-altaan tunnelmalliset poreet pulppuavat altaan pohjasta pintaan lähteen lailla. Malli sopii kevyempiä poreita arvostavalle kylpijälle. Sähkölämmitteiset Drop-altaat on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja niitä voi pitää aina käyttövalmiina – säällä kuin säällä.

 

”Emme keksi parempaa tapaa rentoutua kuin päästä kahdestaan tai ystävien kanssa päivän päätteeksi Dropiin nauttimaan lämpimästä kylvystä ja kauniista luontomaisemasta. Toimii kaikkina vuodenaikoina. Dropin, meressä uimisen ja saunan yhdistelmä on täydellinen”, keroo Marjut.

 

”Villa Aurinkotervehdys merkitsee meille rauhoittumista sekä nautiskelua ja ympäröivällä luonnolla on siihen ratkaiseva vaikutus. Se on paikka, jossa meillä, perheellämme ja ystävillämme on hyvä olla.”

 

 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?