Drop istuttaa jokaista myytyä allasta kohden yhden puun

Inspiroidu » Ajankohtaista » Drop istuttaa jokaista myytyä allasta kohden yhden puun

 

 

Drop aloittaa yhteistyön kotimaisen istutapuita.fi:n kanssa. Konkreettisen yhteistyön tavoite on selkeä: jokaista myytyä allasta kohden istutetaan yksi puu. Näin Drop tukee osaltaan kestävää kehitystä ja auttaa vahvistamaan metsien elinvoimaa.

 

”Suomen ihana luonto on meille jatkuva inspiraation lähde ja koemme, että istutapuita.fi jakaa kansamme saman arvomaailman. Dropin tuotteet ovat saaneet inspiraationsa Suomen kauniista ja kallisarvoisesta luonnosta ja mm. yhdessäolo ja rentoutuminen ovat meille tärkeitä arvoja,” kertoo Dropin markkinointipäällikkö Noora Uusitalo.

 

Porealtaassa rentoutuminen laskee stressitasoja samalla tavalla kuin metsissä samoilukin. Dropille on tärkeää huolehtia asiakkaidensa hyvinvoinnista ja terveydestä, mutta myös ympäröivän luonnnon hyvinvoinnista ja elinvoimaisuudesta. Yhteistyö istutapuita.fi tukee tätä ajatusmaailmaa täydellisesti.

 

Dropilla on tällä hetkellä Euroopassa jo yli 20 jälleenmyyjää ja jakelijaa.

”Toivomme, että voimme omalla konkreettisella esimerkillämme mahdollisesti kannustaa ja innostaa myös heitä osallistumaan ympäristötekoihin omilla markkinoillaan.”

Lue lisää täältä.


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?