Inspiroidu » Drop By You » Lilla Hygge

Lilla Hygge

 


Lilla Hygge on 4-henkisen Lampelan perheen kaksikerroksinen upea puutalo, jossa jokainen neliö on suunniteltu vastaamaan perheen tarpeita. Ylellisyyttä arkeen tuo kattoterasin Drop Lähde-allas.

 

 

KLASSINEN PUUTALO MERINÄKÖALALLA

 

 

Vuoden 2023 asuntomessut järjestetään merellisessä Loviisassa. Messualue on Loviisanlahden itäiselle rannalle rakentuva uusi, merellinen Kuningattarenrannan asuinalue, joka tarjoaa mahdollisuuden omarantaiseen ja korkealaatuiseen asumiseen, lähes kaupungin keskustassa.

 

Lilla Hygge on 4-henkisen Lampelan perheen kaksikerroksinen upea puutalo, jossa jokainen neliö on suunniteltu vastaamaan perheen tarpeita. Loviisassa Lampeloita ihastuttaa ehdottomasti eniten ilmapiiri, kaunis arkkitehtuuri, kulttuurielämä ja turvallinen, lapsiperheelle sopiva ympäristö.

 

”Päätös messukodista syntyi pienen jahkailun myötä, kun haave meren lähellä asumisesta oli pitkään ollut mielessä. Projekti on sujunut hyvin, vaikka vuosi onkin ollut välillä raskas, kun on pitänyt pitää lankoja käsissä ja seurata mitä tontilla tapahtuu”, kertovat Lampelat.

 Kuvat: Krista Keltanen

 

 

TOIMIVAA ARKEA

 

 

Arjen toimivuutta ja helpottamista mietittiin paljon esimerkiksi kodin pohjaa suunnitellessa. Lisäksi Lilla Hyggeen haluttiin hyvin aikaa kestävät materiaalit, jotka sopivat lapsiperheen elämään. Klassisuus on heille tärkeää. Perhe halusi kodikkaan ja ylellisen, mutta silti rennon sisustuksen. Lilla Hyggen sisustuksesta vastasi Koto-sisustussuunnittelu.

 

”Lilla Hygge on unelmiemme täyttymys ja odotamme jo kovasti että pääsemme muuttamaan uuteen kotiin.”

Kuvat: @imagez_fiKATTOTERASSIN JALOKIVI: Drop lähde

 

Lampelan perheen kattoterassille valikoitui Drop Lähde-ulkoallas, jossa puhdas vesi ja tunnelmalliset poreet pulppuavat altaan pohjasta pintaan lähteen lailla. Allas haluttiin sijoittaa kattoterassille, omaan rauhaan. Sinne on nyt myös helppo kulku saunatiloista.

 

”Näköala merelle oli meille tärkeä altaan paikkaa miettiessämme. Drop on yksinkertaisesti kaunein markkinoilla oleva poreammevalmistaja ja se tuo ihanaa luksusta elämään.”

 

 

 

Kuva: @imagez_fi


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?