Dropin tarina

Meistä

Suomalainen Nikolai Ruola suunnitteli ensimmäisen Drop -altaan. Inspiraatio muotokieleen syntyi Suomen luonnosta, tuhansien järvien maasta ja pisaran muodosta. Ensimmäinen malli, Pisara, on edelleen tuotannossa, joskin tuotekehitys on mennyt hurjasti eteenpäin.

 

Dropin upea ja minimalistinen muotokieli noteerattiin nopeasti ja Suomalaisen Työn Liitto myönsi Drop-altaalle Vuoden Designteko -palkinnon syyskuussa 2015 Habitaressa. Drop on edelleen ainoa ulkoallas, joka on saanut tämän tunnustuksen upeasta muotoilustaan.

 

 

Valkoisen värin rinnalle tuotiin uusi väri, harmaa. Drop aloitti B2B myynnin. Upea designtulisija Drop Fire julkaistiin. Kaunis Fire mukailee palkitun Drop-altaan muotoja. Se on todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla. Avainlippu -merkillä varustettu tulisijamme ja lisävarusteeksi saatava bioetanolipoltin ovat valmistettu korkeatasoisena käsityönä Suomessa.

 

 

Drop alettiin noteeraamaan myös ulkomailla ja palkittiin Design Award -palkinnolla.

 

”Drop design spa is a design hero. Drop works hard every day to make the world a better place with good design. Drop is an innovator, a visionary of good design.”

 

Suomalaisen Työn Liitto myönsi Drop Design Firelle Avainlippu -tunnuksen, joka kertoo, että tuote on valmistettu Suomessa sekä työllistää Suomessa. Avainlipun avulla voi viestiä tuotteen suomalaisesta alkuperästä luotettavasti. Tuotteen kotimaisuusasteen on oltava vähintään 50 prosenttia. Drop Design Fire on 100 prosenttisesti suomalainen tuote ja se valmistetaan korkeatasoisena käsityönä Liedossa.

 

 

 

Uudistimme tuotevalikoimaa altaiden nimiä myöten. Siirryimme kokonaan uuteen allastekniikkaan, joka asennetaan tehtaalla valmiiksi altaan sisään. Ja mikä hienointa, kaikkien sähkölämmitteisten altaiden valmistus siirtyi Suomeen! Liikevaihtomme kasvoi 1,8 miljoonasta eurosta 2,7 miljoonaan euroon ja laajensimme myyntiverkostoja myös muualle Skandinaviaan.

 

 

Viennin kasvattaminen ulkomaille. Vientiä alettiin kasvattamaan enemmän ulkomaille aina Belgiaan, Benelux-maihin sekä Espanjaan asti. Myytyjen altaiden määrä ylitti 1000 kpl rajan ja liikevaihto tuplaantui aiemmasta vuodesta.

 

 

Drop voitti arvostetun Golden Wave 2022 Design Award ensimmäisen palkinnon. Drop allasvalikoimaan julkaistiin uutena värinä kovasti toivottu musta sekä uusi pienempi malli Vuolle compact.

 


 

 

Töihin meille?

 

Oletko kiinnostunut työskentelemään voimakkaasti kasvavassa kansainvälisessä yrityksessä? Vuonna 2015 perustettu

Drop myy designia kaikkialle maailmaan pääalueina Suomi ja muu Eurooppa. Yrityksen Showroomit sijaitsevat Turussa

ja Vantaalle, jonka lisäksi töitä tehdään myös etänä. Tällä hetkellä meillä ei ole työpaikkoja avoinna, mutta voit lähettää

meille avoimen hakemuksen osoitteeseen drop@drop.fi.

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?