Inspiroidu » Drop By You » Pala Balia Betoniviidakossa

Drop allas naantalin asuntomessut

Pala BALIA "BETONIVIIDAKOSSA"

 

Valkoinen Drop Lähde hurmaa betoniterassilla minimalistisella designillaan. 

 

 

 

BALILTA LUONNONMAAN ONNELLISTEN SAARELLE

 

 

Suomi on tutkimusten mukaan maailman onnellisin maa ja naantalilaiset ovat Suomessa tämän listan kärjessä. ”Suuri syy sille, että lähdimme rakentamaan kotiamme Naantaliin oli tunne siitä, että voisimme olla täällä onnellisia”, kertoo ”Betoniviidakon” Emmi Pärni. ”Olemme reissanneet paljon Balilla ja se on ollut meille aina onnellisten saari - nyt rakennamme kotimme toiselle tärkeälle saarelle, Luonnonmaalle”, jatkaa Pärni. 


”Betoniviidakko” on Emmi Pärnin ja Sami Lehtisen sekä heidän lastensa tuleva koti. Pariskunnan ensimmäinen yhteinen koti oli Balilla, siellä samalla onnellisten saarella, josta heidän tuleva kotinsa on saanut inspiraationsa. ”Halusimme tuoda palan Balia Naantaliin”, kertoo Pärni. ”Meille kysymys on enemmänkin tunteesta kuin materiasta tai esineistä”, Pärni jatkaa. 

Pärnin ja Lehtisen tuleva koti näyttäytyy Asuntomessuilla heidän aitona kotinaan - kaikki valinnat, materiaalit, pinnat ja huonekalut ovat pysyviä, perheen kotiin tulevia ratkaisuja. ”Kutsumme ylpeänä messuvieraat tutustumaan kotiimme - Asuntomessuilla vieraat näkevät nimenomaan meidän kodin sellaisena kuin se tulee olemaan myös messujen jälkeen”, kertoo Emmi Pärni.

 

 

Drop allas

Drop allas 2SUUNNITTELE ALLAS KÄYTÄNNÖLLISEKSI OSAKSI HELPPOHOITOISTA PIHAA


Lakka-kivitalojen rakennuttama ”Betoniviidakko” on arkkitehdin suunnittelema kokonaisuus selkeitä linjoja, vaaleutta ja harkittuja hankintoja. Koti on betonista rakentunut unelma, jossa kohtaavat minimalistisuus ja luonnonmukaisuus. Ajatus kodin terassista porealtaineen oli perheen mielessä jo suunnitteluvaiheessa. ”Meille oli alusta asti selvää, että allas tulee uuteen kotiimme. Balilla meillä oli villa, jonka pihalla oli iso uima-allas - ihanaa, että voimme uudessa kodissamme tarjota lapsille mahdollisuuden tähän samaan aktiviteettiin”, kertoo Pärni. ”Meille vesi ja meri ovat tärkeitä elementtejä ja lapset rakastavat uimista - altaan tulo oli meille siksi helppo valinta”,  Pärni jatkaa. 


Monet altaasta haaveilevat pohtivat kuitenkin sen käyttötarkoitusta ja tarpeellisuutta omalle perheelleen.   ”Toki mekin mietimme, tuleeko allasta käytettyä, mutta ystävien kanssa käydyt keskustelut puolsivat altaan hankintaa. Allas ei ole vaan kaunis elementti, vaan se tulee olemaan myös erittäin käytännöllinen. Meidän piha on hyvin luonnonmukainen ja helppohoitoinen - muutamilla elementeillä saimme pihasta sellaisen, että siellä on mukava viettää aikaa”, kertoo Emmi Pärni hankinnan taustoista.

 

VALKOINEN DROP LÄHDE HURMAA ILMAVILLA POREILLAAN


Markkinoilla on valtava määrä erilaisia allasmerkkejä eri ominaisuuksilla ja toiminnoilla. Toisinaan valinta on helppoa, joskus taas vertailu voi aiheuttaa päänvaivaa. Kun omat toiveet ja tarpeet on selvillä, myös altaan valinta on helppoa. ”Meille Drop oli ilmiselvä valinta. Talon ja ulkotilojen suunnittelussa on haettu kokonaisvaltaisesti minimalistista lopputulosta ja Drop sopii loistavasti kokonaisuuteen. Drop istuu täysin betoniseen terassiimme yksinkertaisen ja minimalistisen designinsa ansiosta”, kertoo Pärni ulkotilojen suunnittelusta. 


Altaan suunnittelussa pihamaalle tai terassille tulee ottaa huomioon teknisten asioiden lisäksi myös perustukseen liittyvät asiat. Myös Pärni kertoo heidän käyneen selvittämässä Dropin Showroomilla tarvittavat asiat liittyen altaan perustuksiin ja muihin teknisiin seikkoihin. ”Meidän oli tehtävä hyvin aikaisessa vaiheessa päätös altaasta ja sen sijoituspaikasta, sillä altaan paikka valettiin betoniseen terassiin ja allas upotettiin täysin. Altaan alla on kellaritila, minkä ansiosta altaan huoltaminen on helppoa”, Emmi Pärni jatkaa.


”Betoniviidakkoon” valikoitui Dropin malleista valkoinen Lähde. Drop Lähde -poreallas sopii sijoitettavaksi ulos terassille tai pihamaalle. Allas on varustettu ilmaporejärjestelmällä, jonka ansiosta kylpijä pääsee nauttimaan kevyistä ja luonnollisista poreista. ”Meille Drop Lähde oli hinta-laatusuhteeltaan paras valinta ja saimme samalla myös ihanan ilmavat poreet”, mainitsee Pärni. 


Kokonaisuudessaan prosessi sujui joustavasti eikä yllätyksiä juuri tullut. Arkkitehti piirsi altaan terasille jo  rakennuksen suunnitteluvaiheessa. Sovittuna aikana nosturi kävi nostamassa altaan oikealle paikalleen. ”Aina kun rakentamisessa on joku tapahtunut huomaamatta, niin silloin kaikki on mennyt hyvin. Prosessi meni odotusten mukaisesti, eikä yllätyksiä tullut” kertoo Emmi Pärni iloisesti yhteistyöstä Dropin kanssa.

 

Drop lähde allas


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?