Inspiroidu » Drop By You » Drop-ulkoporeallas kruunaa ylellisen saaristohotellin tarjoaman luontoelämyksen

Drop-ulkoporeallas kruunaa ylellisen saaristohotellin tarjoaman luontoelämyksen

 

Loistelias saaristohotelli avasi ovensa kesäkuussa 2021 keskellä Inkoon kaunista saaristoa.

 

 

Loistelias saaristohotelli avasi ovensa kesäkuussa 2021 keskellä Inkoon kaunista saaristoa. Jo hotellin suunnittelu- ja rakennusvaiheessa oli itsestään selvää, että sviittiin valittaisiin Drop Design Poolin ulkoporeallas. ”Halusimme luoda levähdyspaikan, jossa nykyajan stressaantuneet ihmiset voivat rauhoittua hetkeksi nauttimaan luonnosta ja sen hiljaisuudesta. Lisäksi halusimme luoda mieleenpainuvia elämyksiä tarjoavan korkealuokkaisen hotellin. Dropin laadukkaat ulkoporealtaat sopivat konseptiimme täydellisesti”, kertoo The Barön hotellinjohtaja Jussi Paavoseppä.


The Barö on ylellinen hotelli Barösundin alueella Inkoon suurenmoisessa saaristossa. Äskettäin toimintansa aloittanut hotelli sai nopeasti suuren suosion. Hotellihuoneet varattiin vajaassa neljässä viikossa moneksi kuukaudeksi eteenpäin, ja jonotuslistalla oli lähes tuhat henkilöä. Puhtaaseen luontoon ja merimaisemaan sijoittuvat ainutlaatuiset elämykset ovat siis kysyttyjä.

 

Vogue Scandinavia -aikakausijulkaisussa mainitaan viisi uniikkia hotellia, jossa voi rentoutua kaukana arjen kiireistä. The Barö on yksi niistä. Silti The Barö on vain tunnin ajomatkan päässä Helsingistä.

 

 

 

KESTÄVYYS JA EKOLOGINEN AJATTELU KESKIÖSSÄ


Jussi Paavoseppä kertoo, miten hän käydessään paikalla ensimmäisen kerran ihastui heti käkkärämäntyjä kasvavaan kalliomaisemaan ja näki jo silloin mielessään, miltä hotelli näyttäisi valmiina. Rakennusten tulisi sulautua luontoon ja rakentaminen olisi toteutettava mahdollisimman pienin ympäristövaikutuksin. ”Rakensimme ensin tiet, polut ja kävelysillat, joita kaikkien oli rakennusvaiheessa käytettävä ympäröivän luonnon säästämiseksi. Rakennukset koostuvat hirsirunkoisista moduuleista, jotka valmistettiin tehtaalla ja nostettiin paikalleen nosturilla. Luonto näyttää siten lähes koskemattomalta, kaikesta rakennustoiminnasta huolimatta”, Paavoseppä toteaa.

Ekologinen ajattelu ulottuu myös muualle kuin rakennuksiin. Osa sähköstä tuotetaan omilla aurinkokennoilla, juomavesi tulee omasta kaivosta ja hotellissa on oma puhdistuslaitos.

 POREALLAS VIIMEISTELEE ELÄMYKSEN


Hotellissa on tällä hetkellä 12 kahden hengen huonetta, ja suunnitteilla on vielä seitsemän. Lisäksi hotellissa on ravintola ja saunarakennus. Meren rannalla sijaitsevan saunan terassilla on Drop-Vuolle, yksi malliston laadukkaimmista ulkoporealtaista. ”Tilaamme ulkoporealtaita jatkossa vielä lisää. Toiveenamme on myös hieman pienempi versio, joka soveltuisi paremmin kahden hengen huoneiden terassille. Olemme kertoneet toiveestamme, ja saa nähdä, mitä sen tiimoilta tapahtuu”, Paavoseppä sanoo.

 

The Barö pyrkii tekemään yhteistyötä pienten ja ammattitaitoisten yritysten kanssa. Paavoseppä korostaa, että Drop Design Poolin ulkoporealtaat erottuvat muista jo tyylikkään ulkomuotonsa ansiosta. ”Muotoilussa Drop Design Poolilla ei ole varsinaista kilpailijaa Suomessa eikä muuallakaan Euroopassa. Altaat ovat lisäksi teknisesti korkealuokkaisia ja ergonomisia, ja ne sopivat Pohjolan ilmastoon.”

 

Lämpimään porealtaaseen pulahtaminen hellii sekä kehoa että mieltä, varsinkin talven kylmyydessä ja pimeydessä. Sielu lepää, kun tähtikirkkaan taivaan alla voi vaikkapa nauttia lasillisen kuohuvaa hyvän ystävän seurassa.

 

Sviitissä asuvilla on käytössään oma Drop-Vuolle-allas. Paavoseppä uskoo porealtaiden vauhdittaneen hotellin myyntiä, koska ne antavat majoittumiselle lisäarvoa. ”Varsinkin sviitin poreallas on ollut asiakkaiden mielestä vierailun kohokohta.”

 

 

 

DROP DESIGN POOL + THE BARÖ = ANTOISAA YHTEISTYÖTÄ


Hyvä muotoilu on Drop Design Poolin toiminnan tärkein kulmakivi. ”Ulkoporealtaamme erottuvat muista juuri minimalistisen ja tyylikkään muotoilunsa sekä helppokäyttöisyytensä ansiosta. Sen vuoksi altaamme sulautuvat erinomaisesti esimerkiksi The Barö -hotellia ympäröivään kauniiseen luontoon”, kertoo Drop Design Poolin toimitusjohtaja Ilkka Haapaniemi.

 

Yrityksen mukaan myös pienemmistä, noin neljän hengen ulkoporealtaista on kovasti kysyntää, ja niiden suunnittelu on aloitettu. ”En kuitenkaan uskalla luvata, että ne tulevat myyntiin vielä ensi keväänä, mutta aika pian kuitenkin”, Haapaniemi vahvistaa.

 

Ilkka Haapaniemi on todella mielissään siitä, että The Barö valitsi Drop-ulkoporealtaat. ”Korkealaatuista palvelua tarjoava The Barö asettaa tiukat laatuvaatimukset ja on meille luonnollisesti erittäin tärkeä referenssikohde. Lisäksi saamme näkyvyyttä sekä kotimaisten että ulkomaisten potentiaalisten asiakkaiden keskuudessa, kun he vierailevat The Barö -hotellissa. Voimme myös kehottaa kiinnostuneita kokeilemaan altaita hotellin suurenmoisessa miljöössä”, Haapaniemi toteaa.

 

Sekä Ilkka Haapaniemen että Jussi Paavosepän mielestä yritysten välillä on enemmän kuin pelkkä asiakassuhde. ”Kyse on erittäin antoisasta yhteistyöstä, josta on selkeää hyötyä molemmille osapuolille ja jossa brändit tukevat toisiaan. Yhteistyömme on toiminut erinomaisesti ja suunnittelemme sille jo jatkoa”, kertovat Haapaniemi ja Paavoseppä.KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?