Inspiroidu » Drop By You » Juuso Mäkilähde rentoutuu terassillaan Drop-ulkoaltaassa

Juuso Mäkilähde Drop allas

Juuso Mäkilähde rentoutuu terassillaan Drop-ulkoaltaassa

 

Mediaprofiili Juuso ”Mäkkäri” Mäkilähde on yhtä lailla kotonaan radiomikrofonin takana Radio Suomipopin Juuso ja Tinni Show’ssa kuin Selviytyjät Suomi -ohjelman juontajana jossain kaukana trooppisella rannalla. Kun Juuso alkoi miettiä puolisonsa kanssa omakotitalon hankintaa, he halusivat taloon ehdottomasti myös terassin ja ulkoporealtaan. ”Tontin toimivuus on talonomistajalle hyvin tärkeää, jotta elämästä voi nauttia myös ulkona. Drop-ulkoallas tuo arkeen lisäksi hitusen ylellisyyttä”, Juuso Mäkilähde kertoo.

 

Juuso Mäkilähde kuvaa kaksilapsista perhettään ihan tavalliseksi lapsiperheeksi. Juuso halusi muuttaa kaupungin vilinästä omakotitalon rauhaan kaupungin ulkopuolelle. Hän halusi tarjota lapsilleen turvallisen kasvuympäristön, sellaisen, jossa hän itsekin oli saanut varttua.

 

Perhe ei löytänyt mieleistään taloa valmiina, vaan sopivan tontin löydettyään he päättivät rakennuttaa uuden talon. He valitsivat yksikerroksisen Honkarakenteen hirsitalon, joka rakennettiin tontin asettamien edellytysten mukaisesti. Perhe halusi myös suuren terassin talon kahdelle seinustalle. ”Talon rakentaminen on ehkä elämän suurin investointi. Halusimme rakentaa sekä pihapiirin että talon kerralla valmiiksi mahdollisimman hyvin, ja siksi käytimme apunamme asiantuntijoita alusta lähtien”, Mäkilähde painottaa.

 

Juuso Mäkilähde

 

Ainutlaatuinen ja tyylikäs allasratkaisu


Mäkilähde kertoo, että he halusivat terassilleen ehdottomasti oman porealtaan. He olivat tutustuneet Drop-porealtaisiin asuntomessuilla. Mäkilähteen perhettä puhutteli ennen kaikkea Drop-altaiden tyylikäs ja puhdaslinjainen muotoilu. ”Ulkoporealtaiden valmistajia on paljon. Useimmat altaat ovat oikein siistejä, mutta Drop-altaiden muotoilu on kuitenkin aivan omaa luokkaansa. Niissä käytetään myös todella laadukkaita materiaaleja”, Mäkilähde toteaa.

 

Altaan asennus sujui ongelmitta. Terassin rakentanut rakennusyritys valmisteli altaan perustan huolellisesti valmistajan ohjeiden mukaan. Allas oli sen jälkeen helppo nostaa paikalleen ja kytkeä vesi- ja sähköverkkoon. Mäkilähteen Drop X -malli tarjoaa huikean elämyksen jopa kahdeksalle kylpijälle. ”Terassimme on hieman korotettu, ja sen vuoksi allas voitiin upottaa terassin rakenteeseen – siitä tuli todella hyvännäköinen”, Mäkilähde sanoo.

 

Helppo ja turvallinen käyttää


Mäkilähteet elävät kiireistä lapsiperheen arkea, jossa päivät ovat työntäyteisiä. Juuso kertoo, että perhe on rentoutunut altaassa milteipä joka viikonloppu syksyn aikana. Lapsista on hauskaa polskia altaassa erilaisten uimalelujen kanssa. ”On ihan mahtavaa, että allas on aina käyttövalmis – kannen voi vain nostaa ylös ja laskeutua altaaseen, ilman että sitä on joutunut lämmittämään tuntikausia”, Mäkilähde toteaa.

 

Hän mainitsee myös helppokäyttöisyyden ja turvallisuuden – jopa lapsetkin osaavat käyttää altaan paneelia. Altaan mukaviksi muotoilluissa istuimissa ei ole korkeita reunoja, joihin lapset voisivat helposti kompastua. Mallissa on myös kätevät porrasaskelmat, jolloin veteen ei tarvitse ”hypätä”, mikä vähentää kaatumis- ja vahingoittumisriskiä. ”Mietin aluksi, uskaltaisinko kutsua isovanhemmat kylpemään, mutta turhaan olin huolissani, hekin pärjäävät altaassa hyvin liukastumatta tai kaatumatta”, Mäkilähde kertoo.

 

 

 

Melkeinpä henkinen kokemus


Juuso Mäkilähteen työ vie hänet toisinaan eksoottisiin paikkoihin, joissa hän voi halutessaan pulahtaa tropiikin lämpimään veteen. Matkat ovat kuitenkin rankkaa ja stressaavaa työtä, ja hän sanookin rentoutuvansa aivan toisella tavalla perheensä parissa omassa ulkoaltaassaan. ”Kotona olen vapaalla enkä joudu miettimään työasioita. Allas tuo arkeen rentouttavaa ylellisyyttä, jollaista soisin kaikkien joskus kokevan.”

 

Kaikki talon rakentaneet tai rakennuttaneet tietävät, miten stressaavaa ja uuvuttavaa rakennusprojektin hoitaminen on arjen ohessa. ”Muistan syksyltä erityisesti yhden illan, kun lapset olivat jo nukkumassa. Istuin altaassa yksin pipo päässäni, ja pitelin toisessa kädessä iPadia ja toisessa juomalasia. Istuessani siinä lempiohjelmani äärellä ja nähdessäni tähtien tuikkivan taivaalla sisälleni laskeutui ihmeellinen rauha. Aika pysähtyi, ja minut valtasi vahva ajatus siitä, että tämä hetki oli kaiken vaivan arvoinen”, Juuso Mäkilähde toteaa lopuksi.
 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?