Inspiroidu » Drop By You » Drop-ulkoallas on Hilltop Forestin kruununjalokivi

Drop ulkoallas Hilltop Forest

 

Kuva: @puurovisuals

Drop-ulkoallas on Hilltop Forestin kruununjalokivi

 

”Metsän keskellä sijaitsevassa kylpylässä on puulämmitteinen sauna ja Drop-ulkoallas. Altaasta tuli heti boutiquehotellimme vetonaula”.Finanssialalta metsään

 

Finanssialan konsultit Tiia Soppela ja Craig McDonald saivat kolme vuotta sitten idean täydellisestä minilomakonseptista. Heidän visionsa on nyt todellisuutta. Tiia ja Craig avasivat kesäkuun alussa Hilltop Forestin, rennon mutta ylellisen metsäresortin Inkoon kauniiseen metsämaisemaan Etelä- Suomessa. ”Metsän keskellä sijaitsevassa kylpylässä on puulämmitteinen sauna ja Drop-ulkoallas. Altaasta tuli heti boutiquehotellimme vetonaula”, Tiia ja Craig kertovat.

 

Miten kaksi menestyvää finanssikonsulttia on päätynyt inkoolaiseen metsään? Elämänsä aikana paljon matkustelleet Tiia ja Craig ovat ehtineet asua ja työskennellä monissa eri maissa ja kokeilla erilaisia eksklusiivisia konsepteja, kuten bungalowmajoitusta, kylpylähotelleja ja viiden tähden hotelleja, mutta silti he olivat jääneet kaipaamaan jotain. Ajatus Hilltop Forestista alkoi muodostua heidän lentäessään kotiin Indonesian Balilta. He pohtivat ja keskustelivat koko kotimatkan ajan siitä, millainen täydellistä lomaa tarjoavan hotellin tulisi olla. ”Työskenneltyämme ulkomailla konsultteina kymmenen vuoden ajan palasimme Suomeen mukanamme unelma omasta lomakohteesta ja yrityksestä”, he kertovat.

Aidosti kestävää

 

Tiia Soppela on yksityiskohtia ja estetiikkaa arvostava suomalainen, kun taas Craig McDonald on seurallinen ja optimistinen britti, joka rakastaa ongelmien ratkaisemista. Heillä oli yhteinen visio omasta unelmakohteestaan. Inkoosta he löysivät 16 hehtaarin tontin, vain 50 minuutin ajomatkan päässä Helsingistä. Sinne he ovat luoneet lifestyle- tai boutique-kohteen kiireisille kaupunkilaisille, jotka haluavat kokea uniikkeja elämyksiä. He huomasivat, että markkinoilta puuttui pieniä, luonnonläheisiä ja samalla helposti saavutettavia boutique-kohteita. ”Kaikilla ei ole kesämökkiä, ja harvat haluavat istua tuntitolkulla autossa päästäkseen lomakohteeseen. Helsingistä ajaa Hilltop Forestiin vajaassa tunnissa”, Tiia toteaa. Tiia ja Craig ovat kehittäneet liiketoimintaansa ilman ulkopuolista rahoitusta, koska he haluavat kehittää liiketoimintaa omien arvojensa mukaisesti. Kestävyys on ollut johtotähtenä aina suunnittelu- ja rakennusvaiheesta toimittajien valintaan ja päivittäiseen toimintaan. Rakennusvaiheessa he halusivat säilyttää metsäympäristön mahdollisimman koskemattomana. Heidän keitaansa koostuu kestävästä puusta rakennetusta kolmesta minimalistisesta mökistä. Samaa puumateriaalia on käytetty metsäresortin muissakin rakennuksissa. ”Ostamme lisäksi vihreää tuulivoimaa, käytämme oman kaivon vettä ja suodatamme kaiken harmaaveden. Valitsemme Hilltop Forestin jokaisen yksityiskohdan huolella ja hankimme tarvitsemamme tuotteet ja palvelut useimmiten pieniltä paikallisilta yrityksiltä, joista monet ovat perheyrityksiä”, Craig korostaa.

 

Drop ulkoallas Lähde

 

Kuva: @valentinovalkaj

Drop Lähde Ulkoallas Hilltop Forest

 

Kuva: @puurovisualsDrop-ulkoallas – täydellinen valinta


Ylellisessä kylpylähotellissa on yleensä aina myös ulkoallas. Niin myös Hilltop Forestissa. Hilltop Forestin allas eroaa kuitenkin muista, koska se sijaitsee keskellä upeaa metsämaisemaa. Metsäkylpylä sisältää terassiin upotetun ulkoaltaan lisäksi puulämmitteisen saunan. ”Altaan valinta oli helppoa. Drop tarjoaa markkinoiden ainoana toimijana minimalistiseen ja puhdaslinjaiseen ilmeeseemme sopivia tyylikkäitä ulkoaltaita”, Tiia sanoo. Pariskunta valitsi Hilltop Forestiin Drop Lähde -mallisen tummanharmaan ulkoaltaan, joka sopii muotonsa ja viimeistelynsä ansiosta täydellisesti saunan terassille. Tiia ja Craig kehuvat Dropin asiakaspalvelua ja kertovat saaneensa paljon apua ja tukea aina ensimmäisestä yhteydenotosta toimitukseen saakka. ”Syrjäisen sijaintimme ja vaikean maaston vuoksi allas jouduttiin nostamaan paikalleen nosturilla, mutta sen asennus sujui silti kätevästi ja nopeasti”, Craig kertoo. Muotoilu, helppokäyttöisyys ja altaan tarjoama rentoutus ovat Tiian ja Craigin mielestä Drop-ulkoaltaassa tärkeitä ominaisuuksia. ”Lisäksi allas on aina lämmin ja käyttövalmis. Vieraamme voivat käyttää allasta vaikkapa heti aamulla tai myöhään illalla, eikä se vaadi meiltä ylimääräistä työtä. Lisäksi allas on helppo puhdistaa ja hoitaa", Craig sanoo. Luulimme ensin, että puulämmitteinen sauna olisi metsäkylpylän vetonaula ja allas olisi siinä vain kylkiäisenä. Vieraiden palautteesta havaitsimme kuitenkin pian, että eniten heitä Hilltop Forestissa kiehtoi Drop-ulkoallas. ”Allas nappasi tässä miljöössä pääroolin ja on nyt kohteemme kruununjalokivi. Kaikilla täällä majoittuvilla on mahdollisuus varata metsäkylpylä omaan käyttöönsä, ja melkein kaikki sen tekevätkin. Oma kylpyhetki antaa vieraillemme sen unohtumattoman elämyksen, jota he voivat muistella jälkeenpäin”, Tiia sanoo.

 

Laatua rentouttavassa ympäristössä

 

Hilltop Forest on Tiian ja Craigin ensimmäinen tulkinta lomailuun tarkoitetusta täydellisestä minilomakonseptista, jossa rentouttava ylellisyys ja luonto yhdistyvät majoituksen tarjoamaan
uniikkiin elämykseen. He halusivat jo alun alkaen sijoittaa pienet mökit mahdollisimman syvälle metsään luontoa vahingoittamatta, vaikka he joutuivatkin sen vuoksi tinkimään mökkien koosta ja painosta. ”Saimme todella uhmata mahdollisuuksien rajoja”, Craig toteaa. Silti he miettivät jo toisen Drop-ulkoaltaan ja saunan sijoittamista vielä syvemmälle metsään. ”Se on
haastava hanke, josta meidän on keskusteltava vielä Dropin ja muiden yhteistyökumppaneidemme kanssa”, Tiia kertoo. Vaikka Hilltop Forest avasi ovensa vasta äskettäin, kohteeseen on ollut jo kovasti tulijoita - koko kesä ja syksy ovat olleet aivan täyteen varattuja. Metsäkylpylä tarjoaa asiakkailleen rentouttavaa oleskelua laadusta tinkimättä. Sen vuoksi Hilltop Forest tekeekin yhteistyötä vain sellaisten yrittäjien kanssa, jotka pystyvät tarjoamaan vieraille laadukkaita tuotteita ja palveluja. ”Hilltop Forestilla ja Dropilla on samanlainen arvomaailma. Toinen meitä yhdistävä tekijä on se, ettemme tuo markkinoille mitään uutta vaan vain teemme sen laadukkaammin ja asiakaslähtöisemmin”, kertovat Tiia ja Craig.

Ensimmäinen ja viimeinen kuva: @valentinovalkaj

 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?