Inspiroidu » Drop By You » Honkain keskellä

Koti Honkain keskellä

 

Merenrantatontille kohonneen rantasaunan terassia koristaa minimalistinen Drop S – ulkoallas. Parinkymmenen kilometerin päässä perheen kotoa sijaitsevasta rantasaunan löylyistä ja altaan poreista nautitaan ympäri vuoden.

 

 

 

AJATONTA TYYLIÄ

 

 

Heidi perheineen asuu Keski-Pohjanmaalla Kokkolan lähellä vuonna 2017 valmistuneessa omakotitalossa, jossa kaikki huoneet ovat yhdessä tasossa.

”Kotimme on 265 m2 Kannustalon Harmaja, jonka suunnittelussa olimme vahvasti itse mukana. Olohuone ja keittiö ovat yhtä avaraa tilaa, jossa huonekorkeus nousee melkein 6 metriin”, Heidi kertoo.

 

 

Kuvat: Krista Keltanen 

 

Heidin oma tyyli on melko ajaton, eikä hän hanki usein uusia huonekaluja tai vaihtele vanhojen paikkaa. Pohjaväreinä ovat valkoinen, harmaa, beige ja musta. Väriä sisustukseen Heidi tuo vaihtelemalla pieniä sisustusesineitä kuten tyynyjä, maljakoita, kynttilöitä tai vaikkapa kukkia.

 

”Sisustukseen saan inspiraatiota seuraamalla sekä suomalaisia että ulkomaalaisia koteja Instagramissa ja lukemalla sisustuslehtiä”, Heidi kuvailee.

 

 

Kuvat: @honkainkeskellaMINIMALISTINEN RANTASAUNA


Viime kesänä perhe rakensi rantasaunan parinkymmenen kilometrin päässä sijaitsevalle merenrantatontilleen. 45 neliöisessä rantasaunassa on saunan ja kylpyhuoneen lisäksi saunakamari ja pieni keittiö. Se on kokonaan lämmintä tilaa, joten perhe voi viettää siellä aikaa ympäri vuoden.

 

Heidille on ollut rakennusprojektissa tärkeää laatu – niin materiaaleissa kuin työn jäljessä. Jotkin valinnat ovat saattaneet olla hinnakkaampia, mutta ovat osoittautuneet aikaa kestäviksi ja siten pitkässä juoksussa edullisemmiksi. Sama pätee myös Drop-altaan valintaan rantasaunan terassille.

 

 

Kuvat: @honkainkeskella

 

”Heti kun päätimme laittaa poreammeen saunalle, tiesin, että haluan sinne Dropin. Olen aina ihaillut Drop-altaiden kaunista ja eleetöntä muotokieltä, altaat ovat laadukkaita ja mikä parasta Suomessa suunniteltuja ja valmistettuja”.

 

Rantasaunan terassille valikoitui Drop S -allas, jonne mahtuu hyvin Heidin nelihenkinen perhe. Drop S - ulkoporealtaan virtauksista pitävät huolen neljä 6” hierontasuutinta. Sähkölämmitteiset Drop-altaat on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja niitä voi pitää aina käyttövalmiina – säällä kuin säällä. Avaa vain kansi ja nauti.

 

 

Kuvat: @honkainkeskella

 

”On ihanaa, kun merenrannasta voi nauttia vielä silloinkin, kun ilmat ovat viilenneet. Saunan kautta voi hypätä lämpimiin poreisiin ulkoilmasta ja merinäkymästä nauttien. Altaan vesi on meillä yli 40 asteista, sopivan lämmintä jopa tällaiselle vilukissalle. Onpa meitä ollut siellä yhtaikaa jopa kaksi perhettä - yhteensä 10 henkeä! Odotan, että pääsemme testaamaan Dropia oikein kunnon paukkupakkasilla kynttilänvalossa”, toteaa Heidi lopuksi.


Lisää kuvia Heidin kodista löydät instagramista @honkainkeskella

 

 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?