Uimaliitto ja Drop Design Pool yhteistyöhön

Inspiroidu » Ajankohtaista » Uimaliitto ja Drop Design Pool yhteistyöhön

 

 

DROP LUKSUSPAIKAT OVAT OSA UIMALIITON TULEVIA TAPAHTUMIA


Uimaliitto ja suomalainen Drop Design Pool Oy aloittavat yhteistyön, joka tuo uusia elementtejä Uimaliiton päätapahtumiin. Suomalaisen Dropin ulko- ja porealtaat ovat tunnettuja upeasta ulkomuodostaan ja ergonomiastaan. Drop-allas on suunnittelija Nikolai Ruolan käsialaa ja se sai vuonna 2015 Suomalaisen Työn liiton myöntämän vuoden designteko -palkinnon.

 

Yhteistyö näkyy ja kuuluu jo uinnin lyhyen radan SM-kisoissa joulukuussa. Dropille erityisen tärkeä on keväällä järjestettävä kansainvälinen Arena Helsinki Swim Meet, joka tukee Dropin kasvutavoitteita Pohjoismaihin. Uinnin ystäville tutuksi tapahtumissa tulee Drop Luksuspaikat -konsepti.

 

”Olemme innoissamme ja ylpeitä siitä, että pääsemme aloittamaan yhteistyön suomalaisen kasvuyrityksen kanssa. Drop on jatkossa hieno osa meidän päätapahtumiamme ja haluamme osaltamme olla auttamassa Dropia heidän kasvutavoitteidensa edistämisessä”, Uimaliiton toiminnanjohtaja Sanna Airaksinen sanoo.

 

”Drop Luksuspaikat avaa uinnin ystäville mahdollisuuden päästä katsomaan huippu-uintia täysin erilaisilta paikoilta kuin normaalilta katsomon penkiltä. Paikat voi voittaa some-arvonnassa, joka toteutetaan hyvissä ajoin ennen kilpailuja”, Airaksinen jatkaa.

 

Dropilla ensi vuosi tuo mukanaan paljon uutta, kun laajentumistavoitteet Pohjoismaihin konkretisoituvat.

 

”Yhteistyö Uimaliiton kanssa on meille upea mahdollisuus tuoda tuotettamme tunnetuksi myös muissa Pohjoismaissa. Ajatusmaailmamme kohtasi heti Uimaliiton kanssa ja Uimaliiton ideoista ja konsepteista oli helppo innostua. Veden lisäksi meitä yhdistää myös yksi Uimaliiton lupauksista: Elämyksiä ja Unelmia, joita Drop myös osaltaan on ihmisille tuomassa”, Dropin toimitusjohtaja Ilkka Haapaniemi kertoo.

 

Tutustu Uimaliittoon ja seuraa somessa @uimaliitto

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?