Inspiroidu » Drop By You » Serlachius taidesauna

Serlachius Taidesauna

 


Serlachius-museo Göstan takaa rannasta löytyy arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen saunarakennus, joka kätkee sisälleen sekä taidetta että designia. Isoa terassia koristaa kotimainen Drop-ulkoallas.

 

 

Taidetta ja lempeitä löylyjä

 

Miltä kuulostaisi lempeät löylyt taidesaunassa ja pulahdus Drop-altaaseen järvimaisemissa? Taidesauna tarjoaa elämyksiä saunomisen, taiteen, designin ja arkkitehtuurin ystäville.

 

Serlachius-museo Göstan takaa rannasta löytyy arkkitehtuuriltaan ainutlaatuinen saunarakennus, joka kätkee sisälleen sekä taidetta että designia. Taidesaunan suunnittelusta on vastannut sama arkkitehtikolmikko, joka piirsi Serlachius-museo Göstan paviljongin: Héctor Mendoza, Mara Partida ja Boris Bežan. Toteutussuunnittelusta projektissa on vastannut suomalainen arkkitehtikumppani Pekka Pakkanen.

 


Kuva: Sampo Linkoneva

 

Taiteen, maiseman ja arkkitehtuurin vuoropuhelu on nähtävissä saunan sisätiloissa. Kivi- ja puupinnat vuorottelevat ja sisustuksen suunnittelussa on painotettu muotojen ja materiaalien ajattomuutta ja laadukkuutta. Löylyistä nautitaan tunnelmallisessa, pyöreässä löylyhuoneessa. Ympäri vuoden käytössä olevaa ulkosuihkua ympäröi Tuula Lehtisen mosaiikkiteos. 

Kuva: Sampo Linkoneva


Designallas Taidesaunan terassille

 

Laajaa terassialuetta koristaa harmaa Drop-allas. Kotimainen designallas sopii täydellisesti modernin taidesaunan pakopaikaksi. Pitkän laiturin päästä voi pulahtaa uimaan myös Melasjärveen, jos kaipaa viilennystä.

 

Korkealaatuisia Drop-ulkoaltaita voi käyttää säällä kuin säällä. Altaat on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, joten äärimmäiset sääolosuhteet on takuulla otettu huomioon. Drop -ulkoporeamme on kestävä, vaivaton ylläpitää ja mikä parasta, aina kylpyvalmis. Kun tarve rentoutua iskee, ei sinun tarvitse tehdä muuta kuin ottaa altaan kansi pois ja nauttia poreista. 

Kuva 1: Serlachius // Kuva 2: Sampo Linkoneva

 

Huomioithan, että pääsy Taidesaunan alueelle on mahdollista vain tilauksesta tai yleisillä saunavuoroilla, joita järjestetään noin kerran viikossa. Kysy lisää ja varaa saunaelämys ryhmällesi: myynti@serlachius.fi

 


KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?