Drop mukana Kevätmessuilla 2019 uutuustuotteen kera!

Inspiroidu » Ajankohtaista » Drop mukana Kevätmessuilla 2019 uutuustuotteen kera!

 

 

 

Kevätmessut järjestetään tänä vuonna 4.-7.4. Helsingin Messukeskuksessa. Tämä keväinen suurtapahtuma tuo kevätfiilistä sekä saa kodin remontoijan, puutarhurin ja sisustajan inspiroitumaan toden teolla. Drop on mukana taas messuilla viime vuoden tapaan, mutta tällä kertaa uutuuksien kera!

 

Kevätmessuilla esitellään kauan odotettu ja toivottu uutuustuote: Drop Design Spa!  Se on ylellinen uutuusallas, jossa Drop-altaan pettämätön design on yhdistetty hieroviin poresuuttimiin ja ulkoporealtaiden huipputekniikkaan. Drop Design Spa on Avainlippu -merkillä varustettu, Suomessa suunniteltu sekä valmistettu upea allas, joka takaa ensiluokkaisen kylpykokemuksen.

 

Osastolla löytyy uuden täysverisen porealtaan lisäksi harmaa Original Deluxe Drop-allas sekä myöhemmin keväällä telkkarissakin vilahtava Drop Low -allasmalli poreilla. Esillä on myös suosittu Drop Design Fire -ulkotuli.

 

Osastomme löytyy samalta paikalta, kuin viime vuonna eli OmaMökki alueelta aivan Cafe Balcony:n vierestä. Tule tutustumaan kevään uutuustuotteisiin sekä messutarjouksiin Dropin osastolle 7p110!

 

Viime vuoden Kevätmessut olivat menestys ja nyt tehdään näistä vieläkin huikeammat! Nähdään messuilla!

 

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?