Drop-altaat

Drop-ulkoporeammeet, ulkoaltaat ja kylpytynnyrit tuovat ripauksen luksusta arkeen. Drop-ulkoporeamme on palkittua kotimaista muotoilua ja suunnittelussa on kiinnitetty huomiota pieniinkin yksityiskohtiin. Oli mietteissäsi sitten ulkoporeamme, palju tai ulkoallas ilman poreita – valikoimastamme löydät ulkoporeammeet, paljut ja muut ulkoaltaat jokaiseen makuun ja tarpeeseen. Tutustu ja tilaa!

Miksi valita Drop-ulkoporeamme?

Kaikki Drop-ulkoporeammeet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa ja ne toimitetaan sinulle tehtaalta vesitestattuna, valmiiksi kootulla tekniikalla. Valitse Drop-tuotesarjan ulkoporeamme, kun haluat ammeeltasi viimeisintä modernia muotoilua, huippuluokan tekniset ominaisuudet sekä luotettavan kotimaisen työnjäljen ja takuun kestävyydestä kaikenlaisissa sääolosuhteissa.

– Drop-ulkoporeammeet on tarkoitettu ympärivuotiseen käyttöön
– Ulkoporeammeemme ovat helppokäyttöisiä ja vain vähäistä huoltoa vaativia
– Drop-ulkoporeammeet voidaan upottaa terassiin tai verhoilla tyylikkäästi pihaan kuin pihaan
– Drop-tuotteet on suunniteltu korkeatasoisena käsityönä ja ne ovat palkittua suomalaista muotoilua
– Drop-ulkoporeamme ei tarvitse erillistä vesiliitäntää, sillä se voidaan täyttää esimerkiksi puutarhaletkulla
– Kaikkien ulkoporeammeiden mukana toimitetaan paksu eristekansi, joka kestää painavankin lumikerroksen

Ulkoporeamme jokaiseen tarpeeseen

Drop-tuotevalikoimassa on tällä hetkellä yhteensä kuusi ulkoammetta, joista neljä on ulkoporeammeita. Mallistomme sisältää myös suositun Drop Pisara -paljun, joka lämpiää kaminalla. Kun pohdit, millainen ulkoporeamme sinun tarpeisiisi sopii, on hyvä miettiä, millaiseen käyttöön poreamme tulee ja minkälaiset ominaisuudet ovat sinulle tärkeitä.

Voimakkaat vai lempeät poreet?

Drop X ja Drop Vuolle -ulkoporeammeet sisältävät eniten poresuuttimia ja hierontapaikkoja, kun taas Drop S ja Drop Lähde ovat loistovalinta rauhallisesta poreilusta pitäville. Voimakkain porepumpun teho on Drop X -poreammeessa. Drop Lähde -ulkoporeammeessa ei ole hierontapaikkoja, vaan poreilu tulee altaan pohjasta. Tutustu ammeiden muihin ominaisuuksiin klikkaamalla tuotetta alta!

Haluatko nauttia hiljaisesta ja lämpimästä kylvystä ilman poreita?

Drop Lampi tai Drop Pisara on silloin valintasi! Drop Lampi on sähkölämmitteinen ulkoamme, joka tarjoaa seesteisen kylpykokemuksen ilman poreominaisuutta.

Mallistostamme löytyy myös kylpytynnyri, Drop Pisara, joka lämpiää tyylikkäällä kamiinalla. Kuten kaikki ulkoporeammeemme, myös Drop Pisara on suomalaista designia ja sen voi upottaa terassiin tai verhoilla. Tämä upea palju edustaa samaa modernia muotoilua kuin poreominaisuudella varustetut Drop-ulkoporeammeet!

Näytetään kaikki 6 tulosta