Drop Design Fire

1 250,00 

Drop Design Fire on upea tulisija, joka mukailee Vuoden Designteko -palkitun Drop-altaan muotoja. Suomessa suunniteltu ja korkeatasoisena käsityönä valmistettu designtuli on todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla.

Designtulisija on ainutlaatuisen monipuolinen ja sitä voi ulkosalla käyttää polttopuilla sekä hiilillä. Designtulen mukana tulee myös neliön mallinen musta kansi, jonka kanssa tulisija muuntautuu pöydäksi ja joka pitää veden ja roskat loitolla, kun tulisijaa ei käytetä.

Kaivatessasi rauhallisempaa tunnelmaa, Drop Design Fireen on saatavilla lisävarusteena bioetanolipoltin. Etanolipoltinta on mahdollista käyttää myös suljetuissa tiloissa, kunhan tilassa on riittävä ilmanvaihto.

   

Osasto: Avainsana tuotteelle

Drop Design Fire -tulisija on erittäin kestävä, ja tulisijan materiaalina on käytetty 3 mm kylmävalssattua terästä, joka on pintakäsitelty korkeakuumakestoisella jauhemaalilla. Tuhkalaatikon materiaali ruostumatonta terästä, jalan sisällä on lämpösuojana palovilla, jotta tulisijan kuumuus ei etene jalkaan asti ja sitä myöten esim. terassiin.

Drop Design Fire sisältää:

  • tulisijan jalalla
  • tulisijaan sopivan neliönmallisen kannen, jonka avulla tulisijasta saadaan terassille tyylikäs pöytä.

Drop Design Fire toimitetaan kotipihaan asti. Tuote on koottava.

Drop Design Fireen saatavilla lisävarusteena bioetanolipoltin.

Lisätiedot

Paino 40 kg
Mitat 76 × 76 × 40 cm