Drop Pisara

palju

5 750,00 

Nauti puulämmitteisistä kylvyistä ympäri vuoden! Hanki Drop Pisara, suomalaista designia oleva palju terassille. Kylpytynnyri on monen suomalaisen unelma – Drop Pisara on terassiin upotettava palju, joka ei pelkästään täytä unelmaasi upottaa kylpytynnyri terassiin – vaan se tekee sen tyylikkäästi.

Pisarateema kulkee niin tuotteiden ulkomuodossa, kuin yrityksen nimessäkin. Ensimmäiset Drop-altaat myytiin kamiinalla ja tuolloin se olikin meidän ainoa saatavilla oleva lämmitysvaihtoehto. Siksi tämä upotettava palju kantaa nimeä Pisara – allas, josta kaikki sai alkunsa.

Pisara -altaassa on erittäin tehokas ja tyylikäs Black Box -kamiina, joka tarjoaa markkinoiden huippua edustavan lämmitysajan – vain noin 2 tuntia. Kylpijä voi aistia kamiinan lämmön, klapien tuoksun ja tunnelmalliset liekit, jotka kajastavat kamiinan lasiluukun takaa.

Tämä pisaranmuotoinen kylpytynnyri vie perinteisen paljukokemuksen pisaran verran pidemmälle.

Kuljetus Manner-Suomeen sisältyy hintaan.

Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsana tuotteelle
ALLASPAKETIN SISÄLTÖ

Paketti sisältää kaiken tarvittavan perinteiseen puukamiinalla varustetun altaan käyttöön:

 • Drop-allas valkoisena, harmaana tai mustana
 • Kamiina 35 kW
 • 4 m kamiinan letkua
 • 4 klemmaria letkun kiinnittämiseen
 • 1 m piipun jatkopala
 • 1 m piipun hattupala
 • Piipun suojaritilä
 • Eristekansi
 • Valo
 • Puurunko
 • 50 mm tyhjennysventtiili kamiinan letkuun
TEKNISET TIEDOT

Henkilötilavuus: 6-8
Sivun pituus: 220 cm
Kylpytilan halkaisija: 200 cm
Korkeus: 105 cm
Upotussyvyys: n. 96,5 cm
Kokonaistilavuus: 1830 L
Veden täyttö: 1000-1500 L
Materiaali: Lujitemuovi
Paino (allas + runko): 240 kg
Kamiinan paino: n. 40 kg

LISÄTIETOJA

Allaspaketin asennus- ja käyttöohjeet »

Drop ulkoallas tyhjennetään tyhjennyspumpun avulla.

Kamiinan läpiviennit on määritetty valmiiksi, oheisen kuvan mukaisesti.

Lisätietoja Drop-altaan mitoista ja teknisistä ominaisuuksista löydätte ohjesivuiltamme: Mitat & Usein kysyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan altaassa tai sen asennuksessa? Olettehan rohkeasti yhteydessä niin asiakaspalvelumme auttaa teitä, jotta Drop-elämyksenne olisi mahdollisimman vaivatonta.

Palju terassille tuo pehmeää luksusta arkeen ja juhlaan

Millainen tilanne sinulla siintää mielessäsi, kun haaveissa on pihamaalle sijoitettava tai terassiin upotettava palju? Ehkä juhannus perheen kanssa – olette syöneet hyvin, sauna lämpeää, ja iloinen tunnelma poreilee kesäillassa. Ilta-auringon vielä lämmittäessä mökin pihamaata, siirtyy seurue yksi toisensa jälkeen kylpytynnyrin lämpöön, jonka syleily kannattelee tunnelmaa pitkälle yöttömään yöhön. Vai mielessä on ihan tavallinen arki-ilta kotona, kun pitkän päivän jälkeen päätätte lämmittää paljun, asettua terassille virvoitusjuoman kera, ja siirtyä siitä paljun lämpöön, antaen sen huuhtoa pois työpäivän rippeet hartioilta ja mielestä.

Drop Pisara on kylpytynnyri suomalaista designia, ja se sopii oivallisesti niin arkeen kuin juhlaan. Palju sopii terassille tai muualle puutarhaan, minne sen sitten haluatkaan sijoittaa. Siinä kylpee mukavasti 6-8 henkilöä, mutta mikään ei estä nauttimasta kylpemisestä yksin tai kaksin. Pisaran muotoa jäljittelevä, yksinkertaista, skandinaavista muotokieltä edustava design-palju näyttää hyvältä monessa eri ympäristössä ja erottuu muista upotettavista paljuista edukseen, mutta ei kuitenkaan hyppää silmille designillaan.

Mikä parasta, tätä kylpytynnyriä voi käyttää ympäri vuoden. Eikö olekin ihana ajatus hiipiä lämmittämään paljua vaikkapa jouluaattona tai uudenvuodenaattona, ja juhlistaa vuoden vaihtumista kuohujuoma kädessä, oman kylpytynnyrin lämmössä istuen?

Palju terassille tai puutarhaan tuo arkeesi odottamatonta luksusta ja nostaa sen uudelle tasolle. Ota meihin yhteyttä ja kysy lisää terassiin upotettavista paljuistamme ja ulkoporealtaistamme! Vai mietitkö vielä, sopiiko tarpeisiinne parhaiten ulkoporeallas vai palju?