Drop Vuolle

ulkoporeallas

12 500,00 

Drop Vuolle on moderni poreallas ulkokäyttöön, jossa Drop-altaan pettämätön design on yhdistetty hieroviin poresuuttimiin ja ulkoporealtaiden huipputekniikkaan. Vuolle-ulkoporeallas on Avainlippu -merkillä varustettu, Suomessa suunniteltu sekä valmistettu upea allas, joka takaa ensiluokkaisen kylpykokemuksen.

Nimi Vuolle ilmentää joen voimakkaasti virtaavaa kohtaa, jossa on tasainen virta sekä pyörteet virran reunoissa. Drop Vuolle -ulkoporealtaassa voit aistia joen solinan valon leikkiessä veden pinnalla ja nauttia lämpimän veden rauhoittavasta vaikutuksesta. Vähäeleisen tyylikkään ulkomuotonsa lisäksi hierovat poresuuttimet takaavat, että Drop Vuolle on jokaisen aistin täysivaltainen elämys.

Tämä allaspaketti on todellista arjen luksusta! Altaassa on hierontapaikat neljälle, yhteensä 32 hierontasuutinta ja samanaikaisesti altaaseen mahtuu jopa kahdeksan kylpijää. Altaan tekniikka on valmiiksi koottu ja vesitestattu tehtaalla.

Sähkölämmitteiset Drop-altaat ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja niitä voi pitää aina käyttövalmiina – säällä kuin säällä. Kansi auki ja nauti!

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
ALTAAN VARUSTEET
 • Drop-allas valkoisena tai harmaana
 • Alumiinirunko
 • 6 kW sähkölämmitys
 • Hierova porejärjestelmä
  • 32 kpl suutinta, hierontapaikat neljälle
  • Porepumppu 1,5 kW
 • Suodatinjärjestelmä
 • LED-allasvalo
 • Digitaalinen ohjauspaneeli
 • Koko rungon 50 mm polyuretaanieristys
 • Eristekansi
 • UV-järjestelmä
 • Otsonointijärjestelmä
 • Pintasuodatin
TEKNISET TIEDOT

Henkilötilavuus: 6-8
Sivun pituus: 219 cm
Kylpytilan halkaisija: 200 cm
Korkeus: 104,5 cm
Upotussyvyys: 96,5 cm
Kokonaistilavuus: 1830 L
Veden täyttö: 1000-1500 L
Materiaali: Akryyli / lujitemuovi
Paino: n. 300 kg
Sähköliitäntä: 3 x 16 A, 400V (voimavirta)

LISÄTIETOJA

Vuoden ympäri 37-asteessa pidettävän altaan sähkönkulutuksen keskiarvo on vain 1 € päivässä.

Allaspaketin asennus- ja käyttöohjeet »

Allas tyhjennetään tyhjennyspumpun avulla.

Sähkökytkennästä tulee vastata sähköalan ammattilainen.

Tehokkaan suodatinjärjestelmän avulla altaan vedenvaihto tulee tehdä vain noin 3 kertaa vuodessa, käytöstä riippuen.

Lisätietoja Drop-altaan mitoista ja teknisistä ominaisuuksista löydätte ohjesivuiltamme: Mitat & Usein kysyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan altaassa tai sen asennuksessa? Olettehan rohkeasti yhteydessä niin asiakaspalvelumme auttaa teitä, jotta Drop-elämyksenne olisi mahdollisimman vaivatonta.

Täydellinen poreallas ulkokäyttöön

Onko unelmasi hankkia kotiin tai kesämökille poreallas ulkokäyttöön, ja olet vihdoin toteuttamassa sitä? Onneksi olkoon, voimme luvata, että tulet nauttimaan tästä päätöksestä vuoden ympäri. Jokainen Dropin poreallas, niin myös Drop Vuolle on suunniteltu ulkokäyttöön vuoden ympäri, sijoititpa sen sitten terassille katoksen alle tai taivasalle. Ulkoporeallas tarjoaa täydellisen kontrastin Suomen luonnolle, jonka säätilat vaihtelevat vuodenaikojen mukaan. Ihaile tummaa iltataivasta lumikinosten keskellä, uhmaa viileää syysiltaa ulkoporealtaassa istuskellen tai nauti vaaleista kesäöistä poreiden helliessä kroppaa.

Poreallas ulkokäyttöön pohjoismaiden ilmastossa ottaa huomioon säävaihtelut, syysmyrskyt ja talvipakkaset. Dropin ulkoporealtaissa on tiivis kansi, joka pitää roskat poissa ja säilyttää lämmön porealtaassa myös viileämmässä säässä. Ulkoporeallas lämpenee sähkölämmityksellä, ja sen alumiinirunko on tehty kestämään säätä ja aikaa. Drop ulkoporeallas on helppo täyttää, hoitaa ja huoltaa. Siksi sen käyttö on niin miellyttävää ja huoletonta. Lisätietoja ulkoporealtaan huoltamisesta.

Drop Vuolle on yksi Dropin tehokkaimmista malleista uusimman, Drop X -mallin ohella. Tämä tarkoittaa sitä, että nämä mallit sisältävät eniten hierovia poresuuttimia. Millainen poreallas teidän terassille tai muuhun ulkokäyttöön sopii parhaiten? Tutustu myös uusimpaan Drop X -ulkoporealtaaseen tai vertaile kaikkia allasmallejamme.