Drop Design Pool We Compensate

Jokaisen Drop-altaan kuljetuksen hiilidioksidipäästöt on 100 % kompensoitu

Vastuullinen toiminta on meille ensisijaisen tärkeää ja mietimme jatkuvasti keinoja kehittää toimintaamme hiilinegatiivisemmaksi. Siirsimme vuoden alussa sähkölämmitteisten ulko- ja porealtaiden tuotannon kokonaisuudessaan Virosta Suomeen ja marraskuussa lanseerasimme Itämeren suojelua tukevan kampanjan yhteistyössä Baltic Sea Action Groupin kanssa. Vastuullinen toiminta laajenee entisestään Compensate-säätiön yhteistyön myötä.

Kompensoimme Drop-altaan kuljetuksen ilmastovaikutukset

Ilmastonmuutoksen pysäyttämiseksi on välttämätöntä sekä radikaalisti vähentää päästöjä että vähentää ilmakehässä jo olevaa hiilidioksidia. Tästä syystä olemme sitoutuneet kompensoimaan altaidemme kuljetuksien ilmastovaikutukset suomalaisen Compensate-säätiön kautta. Drop kattaa kompensoinnin kulut, eikä niillä ole vaikutusta asiakkaan kuljetuksesta maksamaan hintaan.

Tietoa Compensatesta

Compensate on suomalainen, voittoa tavoittelematon säätiö, jonka tehtävä on torjua ilmastonmuutos tarjoamalla ihmisille keinoja hyvittää arjessa syntyviä päästöjä. Compensaten mittavan ylikompensaation ansiosta hiilidioksidia sidotaan ilmakehästä aina enemmän kuin tuote, palvelu tai toiminta on aiheuttanut.

#WeCompensate

Lue myös tuotantomme siirrosta Suomeen sekä Itämerikampanjastamme.