Drop mukana asuntomessuilla - nähdään Porissa!

Inspiroidu » Ajankohtaista » Drop mukana asuntomessuilla - nähdään Porissa!

 

 

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna 6.7.-5.8. Porin Karjarannassa. Upeaan miljööseen on kohonnut tyylikkäitä kohteita, ja Drop on mukana taas messuilla viime vuoden tapaan. Tällä kertaa Drop-altaita löytyy neljästä kohteesta: 6. Design-Talo Noste ja 13. Talo Lintula sekä 26. Talo Haltiatar ja 33. Dekotalo Villa Vaski, joissa on altaan lisäksi myös Drop Design Fire.

 

Design-Talo Noste on kahden liikunnallisen aikuisen ja kahden koiran koti. Talo on suunniteltu juuri asukkaiden toiveiden mukaisesti helpottamaan arkea ja lisäämään toimivuutta ottaen huomioon koirat sekä harrastukset. Asukkaat valitsivat viihtyisälle terassilleen Dropin valkoisen altaan kamiinalla.

 

Kaunis ja klassinen Talo Lintula on yksikerroksinen omakotitalo, johon tulvii luonnonvaloa useista ikkunoista. Talossa on 64-neliöinen patio, jossa on lisäämässä arjen luksusta Dropin valkoinen Deluxe allaspaketti 9 kW sähkölämmityksellä.

 

Talo Haltiatar on upea CLT-talo, jossa on panostettu ekologisuuteen sekä lapsiystävällisyyteen. Se on 6 hengen koti ja talon suunnittelussa on otettu huomioon kaikkien asukkaiden eri elämänvaiheet. Talon pihaa koristaa Dropin harmaa Deluxe -allas sekä Drop Design Fire.

 

Aivan Kokemäenjoen rantaan rakennettu Villa Vaski on kolmihenkisen perheen ja kahden kilpikonnan moderni koti. Talo on suunniteltu asukkaiden omien piirustuksien pohjalta ja talosta löytyy muun muassa todella suuret ikkunat, joista on näkymä joelle. Terassilla on upotettuna valkoinen Drop Deluxe ja altaan lisäksi pihalta löytyy myös Drop Design Fire.

 

Asuntomessukävijänä sinulla on mahdollisuus saada 300€ allaslahjakortti, kun jätät yhteystietosi tabletillemme. Esittelijämme on aina paikalla kohteessa 33. Villa Vaski.

Yllä olevissa kuvissa fiilistellään vielä viime vuoden onnistuneita asuntomessuja Mikkelissä!

 

Käy lukemassa lisää Asuntomessuista ja tutustumassa messukohteisiin osoitteessa: www.asuntomessut.fi

 

Emme malta odottaa! Nähdään messutunnelmissa Porissa!

 

 KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?