Kouvolan asuntomessut 2019 - täältä tullaan!

Inspiroidu » Ajankohtaista » Kouvolan asuntomessut 2019 - täältä tullaan!

 

 

Asuntomessut järjestetään tänä vuonna 12.7.-11.8. Kouvolan Pioneeripuistossa. Asuntomessualue on rakennettu Korian vanhalle kasarmialueelle, Kymijoen jylhiin rantamaisemiin. Ainutlaatuisella messualueella on viisi erilaista korttelia, joissa on moderneja pientaloja, rivitaloja, vanhoja kunnostettuja rakennuksia sekä monipuolisia asumisen ratkaisuja. Alueella yhdistyy upeasti historia, luonto ja nykypäivän asuminen.

 

Drop on mukana taas messuilla edellisten vuosien tapaan. Tänä vuonna Drop-altaita löytyy neljästä kohteesta: 3. Talo Aito, 13. Talo Korea, 21. Dekolaku ja 22. Sievitalo Unto.

 

Altaiden lisäksi Drop Design Fire löytyy kohteista: Talo Aito ja Dekolaku.

 

 

HARMAA DROP-ALLAS VEI VOITON ASUNTOMESSUILLA


Grey is the new black. Harmaa Drop-allas on kysytympi vuosi vuodelta ja tämän vuoden messuilla väri komeilee kolmessa kohteessamme.

 

Aivan Kymijoen rantaan rakennettu Talo Aito (3.) on moderni kaksikerroksinen puutalo, joka nykyaikaisuudesta huolimatta sopii täydellisesti historialliseen ympäristöönsä. Talon suurista ikkunoista voi ihailla Kymijokea sekä kaunista luontoa. Tontilla on erillinen saunarakennus ja löylyjen jälkeen pääseekin pulahtamaan helposti Drop-altaaseen. Asukaspariskunta valitsi terassilleen harmaan Drop Deluxe 3 kW -allaspaketin sekä Drop Design Firen tuomaan tunnelmaa hämärinä kesäiltoina.

 

Talo Korea (13.) on viisi henkisen perheen kaksikerroksinen omakotitalo, johon tulvii luonnonvaloa useista ikkunoista ja kattoikkunoista. Talo Korea toimii pilottikohteena uudenlaisen kattoelementtijärjestelmän markkinoille tuomisessa. Asukkaat valitsivat viihtyisälle terassilleen Drop Deluxe -allaspaketin valkoisena.

 

Dekolaku (21.) -kohteen herkullinen nimi viittaa talon tummaan ulkosivuun sekä sisustukseen – ja lakritsiin tietenkin. Käytännöllisyys sekä yksinkertaisuus näkyvät kahden aikuisen ja pienen koiran tulevassa kodissa. 145 neliöisessä kodissa on otettu myös huomioon elämän muuttuvat tilanteet. Pihalla arjen luksusta on lisäämässä harmaa Drop-allas kamiinalla sekä Drop Design Fire.

 

Sievitalo Unto (22.) on kahden nuoren aikuisen koti, joka on suunniteltu juuri asukkaiden toiveiden mukaisesti. Suuret ikkunat löytyvät tästäkin kohteesta, ja se luo tähän upeasti sisustettuun kotiin avaruutta ja valoa. Modernista avokeittiöstä on kulku katetulle terassille ja kauniille piha-alueelle, jossa harmaa Drop-allas kamiinalla on kuin pisara i:n päälle.

 

 

Kuvat Porin Asuntomessuilta 2018

 

Asuntomessukävijänä sinulla on mahdollisuus saada 300€ allaslahjakortti, kun jätät yhteystietosi tabletillemme. Tabletit sijaitsevat kolmessa kohteessamme. Esittelijämme on aina paikalla kohteessa 3.

 

Käy lukemassa lisää Asuntomessuista ja tutustumassa messukohteisiin: Kouvolan Asuntomessut 2019 ja VisitKouvola.

 

Emme malta odottaa! Nähdään messutunnelmissa Kouvolassa!

 KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?