Eläköön Itämeri! Tilaamalla Drop-designaltaan, tuet itämeren suojelutyötä

Inspiroidu » Ajankohtaista » Tilaamalla Drop-designaltaan, tuet itämeren suojelutyötä

 

 

 

Puhdas vesi hellii, hoitaa ja rauhoittaa. Luonto ja ihminen yhdessä, yhtä.


Mikään ei ole kestävämpää luksusta kuin arjen pienistä hetkistä nauttiminen. Ympärilläsi kutsuva koti, tärkeät ihmiset, ainutlaatuinen puhdas luonto. Maailman myllerryksissä kotiin panostaminen tuntuu paremmalta idealta kuin koskaan. Tilaa upea Drop-designallas joulukuun loppuun mennessä, ja tuet samalla Itämeren suojelutyötä.

 

LAHJOITAMME JOKAISESTA 11.11.–31.12.2020 KAMPANJAKOODILLA BALTICSEA MYYDYSTÄ DROP-ALTAASTA JOPA 400 € – ITÄMEREN SUOJELUUN


Loppuvuosi on täynnä kulutukseen kannustavia päiviä kuten Singles Day, Black Friday ja Cyber Monday. Me halusimme sen sijaan luoda kampanjan, jolla on kestävää merkitystä. Itämeri on aarteemme, josta tulee pitää hyvää huolta. Siksi lahjoitamme jokaisesta 11.11.–31.12.2020 kampanjakoodilla BALTICSEA myydystä Drop-altaasta 4,5 % prosenttiosuuden – siis jopa 400 € – Itämeren suojeluun. (* Unohda tarjoushulinat ja tee kestävä panostus itseesi, kotiisi ja Suomen ainutlaatuiseen luontoon!

 

BALTIC SEA ACTION GROUP – ITÄMEREN HYVÄKSI


Lahjoitukset ohjataan Itämeren suojelutyöhön Baltic Sea Action Groupin kautta. Suomalainen, voittoa tuottamaton säätiö ei lääkitse oireita vaan etsii Itämerta uhkaavien ongelmien juurisyyt ja yhdistää niitä ratkomaan toimijat yhteiskunnan eri osa-alueilta. Toimet painottuvat erityisesti kestävän maatalouden ja ravinteiden kierrätyksen edistämiseen, ilmastonmuutoksen torjuntaan ja vedenalaisen luonnon monimuotoisuuden suojeluun. Kun kootaan oikeat toimijat yhteen ja kääritään hihat, syntyy mullistavaa ja kauaskantoista tulosta.

 

PALKITTUA KOTIMAISTA MUOTOILUA


Palkittua suomalaista muotoilua olevien Drop-altaiden minimalistinen kauneus kestää aikaa. Vastuullinen toiminta on meille kokonaisvaltaisesti tärkeää. Sähkölämmitteiset ulkoaltaamme ovat avainlipputuotteita ja niiden tuotanto tapahtuu Suomessa.

 

A Drop of luxury to everyday life.

 

 

TUTUSTU ALTAISIIN »

 


OTA YHTEYTTÄ »


*) Lahjoitus, 4,5 % kunkin Drop-altaan arvonlisäverottomasta myyntihinnasta, tehdään kaikista Dropin omista kanavista kampanjakoodilla tilatuista altaista 31.12.2020 asti.  

 

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?