Inspiroidu » Drop By You » "Mökki, sauna ja Drop-allas - tärkeimmät elementit rentoutumiseen": Huippuhiihtäjä Kerttu Niskanen

"Mökki, sauna ja Drop-allas - tärkeimmät elementit rentoutumiseen": Huippuhiihtäjä Kerttu Niskanen

 

Maastohiihtäjä Kerttu Niskasen arki on hyvin aktiivista, joten lepopäivinään hän nauttii olosta ilman aikatauluja, tekemättä välttämättä mitään. – Välillä itsekin tarvitsee hetken vaan pysähtyä, voi vaan olla ja siihen ihan paras keino on meidän mökki, sauna ja Drop-allas.

 

 

 

Maastohiihtäjä Kerttu Niskasen arki on hyvin aktiivista, joten lepopäivinään hän nauttii olosta ilman aikatauluja, tekemättä välttämättä mitään. – Välillä itsekin tarvitsee hetken vaan pysähtyä, voi vaan olla ja siihen ihan paras keino on meidän mökki, sauna ja Drop-allas.

 

Kerttu Niskanen ja hänen puolisonsa Juho Mikkonen päätyivät hankkimaan viime kesänä Lähde Drop-altaan Vuokatin mökilleen Nuasjärven rannalle.

 

– Mökki on meille molemmille tärkeä paikka, jossa haluamme viettää niin paljon aikaa kuin mahdollista. Siellä mieli ja keho rentoutuu ja ajatukset saa muualle, Niskanen kertoo.

 

Drop-altaassa vaikutuksen teki kaunis ulkonäkö, selkeät linjat ja kotimaisuus. Se myös sopi upeasti mökkiin ja sulautui saumattomasti upotettuna terassiin.

 

 

MIELI RENTOUTUU MÖKILLÄ SAUNOEN JA DROP-ALTAASSA VUOKATIN VAAROJA IHAILLEN


– Yksi parhaimmista rentoutumiskeinoista on, kun saa mennä mökille, saunoa ja hypätä altaaseen. Se tekee hyvää ja rentouttaa, henkisesti ja fyysisesti. En edes muista, kuinka monta kertaa Juhon kanssa on altaaseen pulahdettua todettu, että kyllä tämä on vaan ihanaa. Parasta on istuskella altaassa ja ihailla vastarannalta näkyviä Vuokatin vaaroja. Tuntuu kuin allas kuuluu siihen kohtaan missä se on, Niskanen summaa.

 

KILPAILUKAUSI PITÄÄ KIIREISENÄ


Haastatteluaikaan Niskanen on valmistautumassa Salpausselän kisoihin Lahdessa. Keskiviikkona matka jatkuu Ruotsin Faluniin, jossa vuorossa on viikonloppuna järjestettävät maailmancupin osakilpailut. Kausi huipentuu maastohiihdon MM-kisoihin Saksan Oberstdorfissa helmi-maaliskuun vaihteessa.

 

– Onhan tämä ollut sillä tavalla hyvinkin erikoinen talvi koronan takia ja ennen kauden alkua oli pelko, ettei päästä hiihtämään, mutta onneksi niin ei käynyt ja näyttää siltä, että päästään arvokisatkin viemään läpi. Tottakai tulee olemaan koronaan liittyviä sääntöjä, mutta pääasia on kuitenkin, että päästään kilpailemaan. Se on tärkeintä. Korona-aika on opettanut sen, että pitää elää hetkessä ja toki kaikilla on suunnitelmia pitkällä aikavälillä, mutta pitää keskittyä siihen hetkeen, joka on käsillä ja katsoa mitä tulevaisuus tuo, Niskanen muistuttaa.

 

Kerttu Niskanen on suomalainen maastohiihtäjä, kaksinkertainen olympiahopeamitalisti ja kaksinkertainen MM-pronssimitalisti. Niskanen kuuluu kaudella 2020–2021 Suomen maastohiihtomaajoukkueeseen.

 

 

Kuvat: Kerttu NiskanenKÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?