Kiitos Kouvolan asuntomessut - nopeasti ne vierähtivät!

Inspiroidu » Ajankohtaista » Kiitos Kouvolan asuntomessut - nopeasti ne vierähtivät!

 

 

Kesän upein tapahtuma on saatettu päätökseen, ja kuukauden aikana saimmekin nauttia Kouvolan Pioneeripuistossa toinen toistaan upeammista Asuntomessukohteista. Pioneeripuiston asuinalue rakentui Korian vanhalle kasarmialueelle ja se antoikin erinomaisen lisämausteen messuille.

 

Oli erittäin mukavaa olla taas asuntomessuilla mukana! Drop-altaita löytyi ympäri messualuetta yhteensä neljästä kohteesta ja Design Fire kahdesta kohteesta.

 

Kuukauden aikana Kouvolan Asuntomessuilla vieraili noin 114 000 kävijää ihastelemassa erinomaisesti rakennettuja ja sisustettuja kohteita. Kohteiden lisäksi messuilla nautittiin erilaisista teemaviikoista, huippuartistien esityksistä, taiteesta sekä erinomaisesta säästä.

 

 

 

Aivan Kymijoen rantaan rakennettu kaunis Talo Aito. Tontilla on erillinen saunarakennus ja löylyjen jälkeen pääseekin pulahtamaan helposti Drop-altaaseen ja nauttimaan tunnelmallisesta Design Firestä.

 

Upea Talo Korea oli asuntomessujen yksi suosituimmista ja valoisimmista kohteista suurine ikkunoineen sekä lasikattoineen. Tummalle terassilleen asukkaat valitsivat valkoisen Deluxe -allaspaketin.

 

Asuntomessut taas kerran ylitti itsensä ja ne olivat mielestämme todella onnistuneet. Tänä vuonna terasseihin ja pihoihin oli erityisen paljon panostettu ja niistä olikin luotu trendikkäitä “toisia olohuoneita”. Asuntomessut herättivät paljon huomiota mediassa. Drop-altailla sekä designtulilla varustetut kohteet kuuluivatkin kuvatuimpien joukkoon.

 

Dekolaku -kohteen herkullinen nimi viittaa talon tummaan ulkosivuun, sisustukseen sekä lakritsiin tietenkin. Pihalla on Drop-allas Design Firen kera – ja kohteessa uusi kamiinammekin pääsi oikeuksiinsa.

 

 

Modernissa Sievitalo Unto -kohteessa oli katettu terassi ja kaunis piha-alue, jossa Drop-allas oli kuin pisara i:n päälle. Tämä ihastuttava kohde voitti messuilla myös RKL:n mallikohde -palkinnon!

 

Haluamme kiittää asukkaita, näytteilleasettajia, mahtavia esittelijöitämme, messukävijöitä sekä Kouvolaa loistavista Asuntomessuista! Nyt on aika päästää asukkaat koteihinsa ja toivotamme heille erittäin nautinnollisia kylpyhetkiä! Nähdään ensi vuonna Tuusulassa!KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?