Drop Lähde

ulkoporeallas

8 900,00 9 650,00 

Drop Lähde on Avainlippu -merkillä varustettu, Suomessa suunniteltu sekä valmistettu upea poreallas ulos, joka takaa ensiluokkaisen kylpykokemuksen.

Altaan nimi on valittu kuvaamaan tätä allaspakettia sekä kunnioittamaan Suomen puhdasta luontoa ja kristallinkirkkaita lähteitä. Puhdas vesi ja tunnelmalliset poreet pulppuavat altaan pohjasta pintaan lähteen lailla. Suomen suurin lähde on Sulaojan lähde, joka sijaitsee Utsjoella. Sulaojan lähde on vanha saamelaisten pyhä paikka, jolla on uskottu olevan parantavia vaikutuksia. Toivomme, että Drop Lähde on Sinulle paikka, jossa voit rentoutua arjen kiireiden keskellä.

Tähän ulkoporeallaspakettiin on saatavilla lisävarusteena otsonointijärjestelmä. Altaan tekniikka on valmiiksi koottu ja vesitestattu tehtaalla.

Sähkölämmitteiset Drop-altaat ovat suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja niitä voi pitää aina käyttövalmiina – säällä kuin säällä. Kansi auki ja nauti!

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
ALTAAN VARUSTEET
 • Drop-allas valkoisena tai harmaana
 • Alumiinirunko
 • 6 kW sähkölämmitys
 • Koko rungon eristys 50 mm
 • Ilmaporejärjestelmä
 • LED-allasvalo
 • Digitaalinen ohjauspaneeli
 • Suodatinjärjestelmä
 • Eristekansi
 • UV-järjestelmä
 • Pintasuodatin
TEKNISET TIEDOT

Henkilötilavuus: 6-8
Sivun pituus: 219 cm
Kylpytilan halkaisija: 200 cm
Korkeus: 104,5 cm
Upotussyvyys: 96,5 cm
Kokonaistilavuus: 1830 L
Veden täyttö: 1000-1500 L
Materiaali: Akryyli / lujitemuovi
Paino: n. 300 kg
Sähköliitäntä: 6 kW sähkölämmitys =  3 x 16 A, 400 V (voimavirta)

LISÄTIETOJA

Vuoden ympäri 37-asteessa pidettävän altaan sähkönkulutuksen keskiarvo on vain 1 € päivässä.

Allaspaketin asennus- ja käyttöohjeet »

Allas tyhjennetään tyhjennyspumpun avulla.

Sähkökytkennästä tulee vastata sähköalan ammattilainen.

Tehokkaan suodatinjärjestelmän avulla altaan vedenvaihto tulee tehdä vain noin 3 kertaa vuodessa, käytöstä riippuen.

Lisätietoja Drop-altaan mitoista ja teknisistä ominaisuuksista löydätte ohjesivuiltamme: Mitat & Usein kysyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan altaassa tai sen asennuksessa? Olettehan rohkeasti yhteydessä niin asiakaspalvelumme auttaa teitä, jotta Drop-elämyksenne olisi mahdollisimman vaivatonta.

Poreallas ulos – kuin oma virkistävä lähde pihamaallasi

Drop Lähde on poreallas, jonka sijoittamalla ulos – terassille tai pihamaalle, saat ikään kuin yksityisen, lämpimän lähteen, jonne voit pulahtaa rentoutumaan koska tahansa. Drop Lähde -ulkoporeallas on varustettu ilmaporejärjestelmällä, jonka ansiosta poreet ovat kevyet ja luonnolliset. Tämä poreallas ulos tai terassille sopii esimerkiksi sinulle, joka tasapainottelet ulkoporealtaan ja paljun valinnan välillä.

Valikoimastamme löytyy myös mm. tehokkaammilla porejärjestelmillä varustettuja ulkoporealtaita, kuten uutuusmalli Drop X -ulkoporeallas, kamiinalla lämpenevä Drop-pisara tai ilman poreita toimiva sähköpalju Drop Lampi. Kannattaa toki ottaa aikaa ja vertailla, millainen ulkoallas sopisi parhaiten sinun tarpeisiisi.

Drop Lähde on mainio vaihtoehto, mikäli ulkoporeallas kiinnostaa, mutta hillityillä poreilla varustettuna. Anna raukean tunteen vallata kehosi ja mielesi, kun vietät iltaa tyylikkäästi muotoillussa Drop Lähde -ulkoporealtaassa. Lempeät poreet kutittelevat kroppaa ja ilta hämärtyy ympärillänne. Ja mikä parasta, vaikka tämä poreallas sijoitetaan ulos, se on toimintakunnossa ja toimintavalmiina ympäri vuoden, jopa talven pakkasilla. Siis oma lähde pulahdusvalmiina koska tahansa. Mitä muuta voit toivoa?