Drop Lampi

ulkoallas

6 650,00 7 650,00 

Suomen luonnon rakastettua puhtautta, Lapin tyyneyttä ja estetiikkaa kuvaava Drop Lampi tuo kotiterassillesi kauniin rentoutumisen tyyssijan. Drop Lampi on lämmitettävä, pieni ulkoallas pihalle tai terassille, tuoden ripauksen suomalaista, ajatonta designia ulkotiloihisi.

Lampi-altaan tyyni pinta muodostaa täydellisen keitaan rauhoittumiseen yksin tai isommassa seurueessa. Allasvalo viimeistelee tunnelman pimeinäkin iltoina ja veden pinta väreilee helmeilevän kauniisti rentoutuessasi niin arjessa, yöttömän yön alla kuin revontulien valaisemana.

Kuten kaikki sähkölämmitteiset Drop-altaat, myös Drop lampi on lämmitettävä ulkoallas, joka on suunniteltu ympärivuotiseen käyttöön, ja sitä voi pitää aina käyttövalmiina – säällä kuin säällä. Kansi auki ja nauti!

 

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto: Avainsanat tuotteelle ,
ALTAAN VARUSTEET
  • Drop-allas valkoisena tai harmaana
  • Alumiinirunko
  • 3 kW sähkölämmitys
  • Koko rungon eristys 50 mm
  • LED-allasvalo
  • Digitaalinen ohjauspaneeli
  • Suodatinjärjestelmä
  • UV-järjestelmä
  • Eristekansi
  • Pintasuodatin

Lampi-altaaseen on saatavilla tehdasasenteinen 3 kW lisälämmitin. Pakkasilla kylpiessä voi veden lämpötila lähteä laskemaan, etenkin jos kylvetään pitkiä aikoja kansi auki. Mikäli haluatte nauttia pitkistä ja rentouttavista kylvyistä myös talvipakkasilla, 3 kW:n lisälämmitin on suositeltava lisävaruste allaspaketille.

TEKNISET TIEDOT

Henkilötilavuus: 6-8
Sivun pituus: 219 cm
Kylpytilan halkaisija: 200 cm
Korkeus: 104,5 cm
Upotussyvyys: 96,5 cm
Kokonaistilavuus: 1830 L
Veden täyttö: 1000-1500 L
Materiaali: Akryyli / lujitemuovi
Paino: n. 300 kg
Sähköliitäntä: 3 kW = 1 x 16 A, 230 V (valovirta). Lisälämmittimellä (yht. 6 kW) =  3 x 16 A, 400 V (voimavirta)

LISÄTIETOJA

Vuoden ympäri 37-asteessa pidettävän ulkoaltaan sähkönkulutuksen keskiarvo on vain 1 € päivässä.

Allaspaketin asennus- ja käyttöohjeet »

Drop ulkoallas tyhjennetään tyhjennyspumpun avulla.

Sähkökytkennästä tulee vastata sähköalan ammattilainen.

Tehokkaan suodatinjärjestelmän avulla ulkoaltaan vedenvaihto tulee tehdä vain noin 3 kertaa vuodessa, käytöstä riippuen.

Lisätietoja Drop-altaan mitoista ja teknisistä ominaisuuksista löydätte ohjesivuiltamme: Mitat & Usein kysyttyä.

Jäikö jokin vielä askarruttamaan altaassa tai sen asennuksessa? Olettehan rohkeasti yhteydessä niin asiakaspalvelumme auttaa teitä, jotta Drop-elämyksenne olisi mahdollisimman vaivaton.

Lämmitettävä ulkoallas eli sähköpalju – ihanaa arjen luksusta

Jos haluaisit nauttia ulkoaltaan lämmöstä ympäri vuoden, mutta et ole innostunut tavallisen paljun puulämmityksestä, on sähköpalju oiva ratkaisu sinulle. Drop Lampi on kaunista, suomalaista muotokieltä edustava, lämmitettävä uima-allas terassille – toisin sanoen sähköpalju. Altaassa mahtuu mukavasti kylpemään 6-8 henkilöä, eikä se sisällä poreita, vaan tarjoaa rauhaisan ja seesteisen kylpykokemuksen.

Drop Lampi -allas on siis sähköpalju, jonka design erottuu edukseen ja samalla sopii monenlaiselle pihalle ja terassille. Tämä lämmitettävä uima-allas tuo pihalle ripauksen luksusta, joka sopii moneen tilanteeseen. Arki-iltaan, viikonloppuun, juhlapäiviin, kesäiltoihin ja talven kylmiin säihin. Drop Lampi -ulkoallas palvelee sinua 37-asteisena vuoden ympäri, eikä sen uimalämmössä pitäminen ole suuri hinta. Ajattele – ei enää paljun lämmitysruljanssia, joka alkaa muutamia tunteja ennen kuin haluat kylpeä – sähköpalju on valmiissa kylpemislämpötilassa saman tien.

Jos kuitenkin olet perinteisemmän kylpytynnyrin ystävä, tutustu Drop Pisaraan – tai jos kylpykokemuksesi kaipaa poreita, tutustu ulkoporealtaisiimme.