Drop_kevatmessut_2019_IMG_E0763

Dropilla on kevättä rinnassa – Kiitos Kevätmessut 2019

Nyt on kevät virallisesti startattu, kun aina yhtä iloiset ja inspiroivat Kevätmessut Helsingin Messukeskuksessa on saatettu päätökseen. Kevätmessuille saapui lähes 53 000 kävijää hakemaan parhaimpia ideoita niin kotiin kuin pihallekin. Kevätmessut koostuivat Kevätpuutarha, OmaMökki, Asu & Remontoi, Sisusta sekä Lähiruoka & Luomu -alueista, joista sai rutkasti kesäisiä ideoita ja tuotteita tietenkin erinomaisilla messuhinnoilla.

Osastollamme kävi kova kuhina jokaisena messupäivänä ja uutuustuotteemme saivat loistavan vastaanoton. Varsinkin uusi Spa-altaamme herätti paljon mielenkiintoa ja ihastusta! Meiltä useaan kertaan kyseltiin, että missä se Kotoisa-ohjelmassa nähty allas on? Ja totta kai meillä oli esillä kyseinen TV tähti eli tuttavallisemmin Low Deluxe-allaspaketti. Aivan Low-altaan vieressä oli tällä hetkellä suosituin allaspakettimme Original Deluxe. Uusi kamiinamme Black Box sai huikean vastaanoton ja pian tämäkin uutuustuote saadaan myyntiin verkkokauppaamme!

Oli myös suuri kunnia olla toisellakin tapaa mukana Kevätmessuilla tänä vuonna. Altaamme saattoi bongata Messukeskuksen Ideapuutarhasta, jonne oli rakennettu neljä erilaista mallipihaa.

Mielestämme messut olivat menestys ja haluammekin kiittää kaikkia osastollamme vierailleita sekä onnitella uusia kymmeniä uusia Drop-altaiden omistajia! Lisäksi haluamme kiittää yhteistyökumppaniamme Neular:ia, jonka mustaa Craft komposiittia käytimme terassissa.

Tästä on hyvä jatkaa kesää kohti!