Inspiroidu » Drop By You » Musta Ovi -sisustusbloggaaja Marja Wickman: "Ulkoporellas korvasi peruntuneet lomamatkat"

Sisustusbloggaaja Marja Wickman

Musta Ovi -sisustusbloggaaja Marja Wickman: "Ulkoporellas korvasi peruntuneet lomamatkat"

 

Musta Ovi -sisustusbloggaaja Marja Wickman joutui luopumaan koronaepidemian vuoksi vuotuisista lomamatkoistaan ulkomaille. Pitkään harkinnassa ollut ulkoporeallas terassille tuli ajankohtaiseksi kun kotona vietettiin entistä enemmän aikaa.  

 

 

 

Musta Ovi -sisustusbloggaaja Marja Wickman joutui luopumaan koronaepidemian vuoksi vuotuisista lomamatkoistaan ulkomaille. Pitkään harkinnassa ollut ulkoporeallas terassille tuli ajankohtaiseksi kun kotona vietettiin entistä enemmän aikaa.  

 

Wickmanin skandinaavinen sisustusblogi Musta ovi sai alkunsa, kun Wickman yhdessä kumppaninsa kanssa aloitti omakotitalon rakennusprojektin vuonna 2013.  Alkuvuosina blogilla seurattiin Wickmanien talon rakentamisen etenemistä, mutta nyt blogilta voi ammentaa ideoita ja inspiraatiota minimalistiseen ja moderniin sisustamiseen.  Wickmanin blogi on voittanut Paras Sisustusblogi -tittelin vuosina 2016 ja 2017.

 

Jo yli seitsemän vuotta sitten, oman talon rakennusvaiheessa, Marja Wickman haaveili ulkoporealtaasta. Uudessa kodissa oli suuri terassi, jonne ulkoporeallas olisi sopinut täydellisesti. Rakennusprojektin edetessä Wickman joutui kuitenkin karsimaan rakennusbudjettia niin, että ulkoporealtaan hankinta päätettiin silloin jättää toteuttamatta.

– Se tuntui silloin fiksulta päätökseltä, emmehän me edes puolisoni kanssa olleet kovin intohimoisia kylpijöitä – vaan nautimme ennemmin arjen irtiotosta matkustamalla lämpimiin merenrantakohteisiin, Wickman muistelee.

 

Yllättävä muutos tapahtui kuitenkin keväällä 2020 koronaepidemian puhkeamisen jälkeen. Kevään aikana Wickman vietti paljon aikaa kotona ja teki tarmokkaasti valmiiksi keskeneräisiä sisustus- ja rakennusprojekteja. Ulkomaille matkustaminen kun ei nyt ollut mahdollista.

 

– Viime keväänä aloimme uudestaan viritellä ajatusta ulkoporealtaan hankkimisesta terassille, koska nyt meillä oli säästössä koko vuoden matkakassa. Olimme joutuneet luopumaan kaikista matkasuunnitelmista koronatilanteen vuoksi, Wickman kertoo.

 

Ulkoporealtaan hankintaa tuki nyt myös toinen asia – Wickmanien perheeseen oli syntynyt muutama vuosi aikaisemmin uusi perheenjäsen, nyt jo taaperoikään ehtinyt pienokainen nautti uimisesta ja vesileikeistä täysin sydämin. Omassa pihassa oleva allas tulisi tarjoamaan varmasti paljon riemua myös hänelle.

 

TERASSIN ULKOPOREALLASHANKINNAN RATKAISI MUOTOILU JA KOTIMAISUUS


Ulkoporealtaita vertaillessaan Wickmanin valintakriteerit olivat selkeästi mielessä, ne olivat kotimaisuus ja terassin moderniin tyyliin sopiva minimalistinen muotoilu. Näiden kriteerien perusteella Wickman päätyi Drop Lähde -altaaseen. Altaan tilaamisen jälkeen kodin terassia päätettiin vielä laajentaa niin, että allas saatiin upotettua saumattomasti lehtikuusesta valmistetulle terassille.

 

Tilauksen saavuttua Wickmanit itse asensivat altaan käyttövalmiiksi. Ulkoporeallas on ollut Wickmaneilla käytössä nyt jo reilut neljä kuukautta. Erityisesti Marja Wickman on nauttinut siitä, että ulkoporealtaan vesi pysyy 37-asteisena ja allas on jatkuvasti käyttövalmis. Lisäksi suurta iloa uudelle äidille on ollut nähdä, miten pieni uimari on nauttinut altaassa polskuttelusta täysin sydämin.

 

– Itselleni parhaita hetkiä on hiipiä illan hämärässä yksin altaaseen. Nautin lämpimästä vedestä ja poreista, jotka saavat kaiken kireyden sulamaan kehosta. Mitä kylmemmäksi illat ovat käyneet, sitä nautinnollisempaa altaassa on. Kokemus on ollut äärimmäisen rentouttava, Wickman kertoo tyytyväisenä.

 

Lue tästä Marja Wickmanin kirjoittamana ulkoporealtaan hankintaa käsittelevä artikkeli.

 

Kuvat: Marja Wickman/Musta Ovi

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?