Drop lanseeraa uuden värin: Matta Musta

Inspiroidu » Ajankohtaista » Drop lanseeraa uuden värin: Matta Musta

 

 

Palkittu kotimainen Drop lanseeraa toivotun uuden värin tänä vuonna. Uusi, tyylikäs matta musta on saatavilla kaikkiin Dropin allasmalleihin.

 

Palkittu kotimainen Drop lanseeraan uuden värin tänä vuonna. Korkean kiillon valkoinen, harmaa ja musta saavat nyt rinnalleen tyylikkään ja minimalistisen matta mustan vaihtoehdon. 

 

”Designtietoiset asiakkaamme ovat toivoneet kovasti matta mustaa väriä. Olemme iloisia, kun voimme vastata heidän toiveisiinsa,” sanoo Dropin toimitusjohtaja Ilkka Haapaniemi. 

 

Perinteisesti altaissa on aina kiiltävä viimeistely, joten matta lopputulos on suhteellisen uusi ja innovatiivinen ratkaisu tällä alalla. Drop on innoissaan, kun voi toimia edelläkävijänä tämänkaltaisen tuotteen lanseeraamisessa. 

 

Matta musta väri on nyt saatavilla kaikkiin Dropin allasmalleihin. 

 

 

KOTIMAISTA MUOTOILUA

 

Pisaran muotoinen Drop Spa -poreallas on saanut inspiraationsa Suomen kauniista luonnosta. Ulkoporealtaan minimalistisen muotoilun on suunnitellut suomalainen suunnittelija Nikolai Ruola ja altaat myös valmistetaan Suomessa.  Drop -porealtaat integroituvat saumattomasti mihin tahansa ulkotilaan, ja ne voidaan upottaa terassille vieläkin hienovaraisemman ilmeen saamiseksi.

Kysy lisää: drop@drop.fi

 
KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?