Inspiroidu » Drop By You » Modernisti kodikas -sisustusbloggaaja Kerttu Pylvänäinen: "Porealtaan tulee olla kotimainen ja laadukas"

Modernisti kodikas -sisustusbloggaaja Kerttu Pylvänäinen: "Porealtaan tulee olla kotimainen ja laadukas"

 

 

 

SUOSITTU SISUSTUSBLOGGAAJA KERTTU PYLVÄNÄINEN POHTI HUOLELLISESTI POREALTAAN HANKINTAA. PYLVÄNÄISEN MIELESTÄ KOTIMAISUUS JA LAATU OVAT AVAINTEKIJÄT, JOTKA TULISI HUOMIOIDA POREALLASHANKINTAA TEHTÄESSÄ.


Pylvänäisen perhe muutti uuteen Jyväskylässä sijaitsevaan cityasuntoon viime syksynä. Mökkeilyä aktiivisesti harrastavan perheen uusi asunto oli aikaisempaa pienempi, jotta kodin sekä mökin ylläpito ei vaatisi liiallisesti perheen voimavaroja.

 

Myös uuden citykodin piha-alue on aikaisempaa rajallisempi. Pihaan ei mahtunut enää lapsille omaa trampoliinia, keinuja tai muita tilaa vieviä piharakennuksia. Pylvänäisen perhe kuitenkin toivoi pihaansa jotakin sellaista, mistä voisi olla iloa koko perheelle.

 

Kouvolan Asuntomessuilla Pylvänäinen havaitsi, että monien asuntomessukohteiden pihasta löytyi tyylikkäästi terassiin upotettu poreallas. Pylvänäinen jäi pohtimaan, olisiko omassa pihassa sijaitseva poreallas sähköä nieleviä turhake vai tarjoaisiko se aidosti iloa ja arjen luksusta kaikille perheen jäsenille.

 

Asuntomessujen jälkeen Pylvänäinen kirjoitti blogillaan aiheesta postauksen, “Ulkoporeamme – luksus vai turhake”. Vastineeksi monet blogin lukijat jakoivat kokemuksiaan porealtaan hankinnasta ja sen käytöstä. Valtaosa palautteesta puhui poreallashankinnan puolesta.

 

Huolellisen harkinnan ja tutkimisen jälkeen Pylvänäinen päätti toteuttaa poreallashankinnan.

 

 

DROP-ALTAASSA KAIKKI TÄSMÄSIVÄT; LAATU, KOTIMAISUUS JA TYYLI


Altaaksi valikoitui harmaa Drop Vuolle-poreallas. Pylvänäiselle valinnassa yksi keskeisin tekijä kotimaisuuden ohella oli porealtaan muotoilu, altaan tuli sopia täydellisesti kodin ja terassin moderniin tyyliin.

 

– En halunnut fiilistä, jossa pihallamme on jokin avaruusaluksen näköinen hökötin vilkkuvine valoineen, nauraa Pylvänäinen.

 

– Meille lähtökohta oli se, että altaan tulee olla kotimainen ja laadukas. Drop-altaassa kaikki täsmäsivät; laatu, kotimaisuus ja tyyli, tiivistää Pylvänäinen.

 

Tulevan kesän aikana Pylvänäinen kirjoittaa Modernisti kodikas -blogissaan lisää porealtaan asennuksesta ja käyttöönotosta. Lue tästäPylvänäisen blogiartikkeli siitä, miksi hän päätyi hankkimaan juuri Drop Vuolle-porealtaan.

 

 

 

Kuva: Kerttu Pylvänäinen/Modernisti kodikas

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?