Drop Fire
Drop FireDrop FireDrop FireDrop Fire

Drop Fire

Drop Design Fire on upea ulkotulisija, joka mukailee Vuoden Designteko -palkitun Drop-altaan muotoja. Suomessa suunniteltu ja korkeatasoisena käsityönä valmistettu tulisija on todellinen katseenkiinnittäjä ja vaikuttava designelementti terassilla tai pihalla.

Tulisija on ainutlaatuisen monipuolinen ja sitä voi käyttää ulkona polttopuilla sekä hiilillä. Designtulen mukana tulee myös neliön mallinen musta kansi, jonka kanssa ulkotulisija muuntautuu pöydäksi ja joka pitää veden ja roskat loitolla, kun tulisijaa ei käytetä.

Kaivatessasi rauhallisempaa tunnelmaa, Drop Design Fireen on saatavilla lisävarusteena bioetanolipoltin. Etanolipoltinta on mahdollista käyttää myös suljetuissa tiloissa, kunhan tilassa on riittävä ilmanvaihto.
Tuote500,00 €

WE ONLY DELIVER ACCESSORIES WITHIN FINLANDAt the moment we only deliver accessories within Finland. If you have questions about our pool accessories, please contact drop@drop.fi
Saatavuus
Varastossa
Tekniset tiedot
Lisätiedot
Asennus ja käyttö
  • Paino 40kg
  • Mitat: 76 × 76 × 40 cm

Drop Design Fire -tulisija on erittäin kestävä, ja tulisijan materiaalina on käytetty 3 mm kylmävalssattua terästä, joka on pintakäsitelty korkeakuumakestoisella jauhemaalilla.

 

Tuhkalaatikon materiaali ruostumatonta terästä, jalan sisällä on lämpösuojana palovilla, jotta tulisijan kuumuus ei etene jalkaan asti ja sitä myöten esim. terassiin.

 

Drop Design Fire sisältää: tulisijan jalalla tulisijaan sopivan neliönmallisen kannen, jonka avulla tulisijasta saadaan terassille tyylikäs pöytä. Drop Design Fire toimitetaan kotipihaan asti. Tuote on koottava. Drop Design Fireen saatavilla lisävarusteena bioetanolipoltin.

Bioateanolipolttimen käyttö

  • Etanolipoltinta täyttäessä nesteen pinta tulee olla enintään verkkolevyn korkeudella. (noin 1,5 litraa)
  • Etanolia ei saa lisätä palavaan tai kuumaan polttimeen.
  • Polttimen tulee olla jäähtynyt kosketusviileäksi ennen uudelleen tankkausta.
  • Etanolia ei saa kaataa muualle tulisijaan tai tulisijan pinnoille, kuin polttimen sisään.
  • Etanoli kuluttaa paljon happea palaessaan, joten suljetuissa paikoissa tulee varmistaa riittävä ilmanvaihto.
  • Tulen sammutetaan laittamalla kansi päälle.

Inspiroidu

 

Drop Fire ei ole vain tulisija vaan monikäyttöinen, laadukas designtuote. Inspiroidu kuvagalleriamme kauniista toteutuksista.

Kuvagalleria

 

Rahoitus

 

Tarvitsetko tukea Drop-unelmien toteuttamiseen? Tilaa nyt ja maksa myöhemmin Santanderin ostorahoituksen avulla. 

Rahoitus

 

KÄYTTÄJÄTUNNUS
SALASANA

Kirjautuminen

Kirjaudu sisään antamalla
tunnuksesi ja salasanasi.

› Uusi asiakas? Rekisteröidy tästä.
› Unohtuiko salasana?