DROP-ALTAAT JA ULKOPOREALTAAT: VERTAILU

Onko haaveissasi ulkoporeallas, mutta et ole varma, millainen malli juuri sinulle sopisi parhaiten? Tai ehkä olet juuri löytänyt Drop-altaat ja haluat tietää, miten eri allasmallit eroavat toisistaan.

Alla olevasta taulukosta löytyy informatiivinen ulkoporeallas-vertailu, jossa mukana ovat kaikki sähkölämmitteiset Drop-altaat sekä Lampi-ulkoallas ilman poreita. Taulukon alapuolelta löydät vielä lisää tietoa Drop-altaiden eroista. Jos jokin jää askarruttamaan, voit aina ottaa yhteyttä meihin ja kysyä lisää!

Drop-altaat ovat porealtaita ulkokäyttöön, Drop Lampi ja Drop Pisara -malleja lukuunottamatta. Lampi on sähkölämmitteinen ulkoallas ilman poreita, ja Pisara on kamiinalla lämmitettävä ulkoallas eli palju, jonka voi upottaa terassiin tai sijoittaa muuhun valitsemaansa ulkotilaan. Kaikkien ulkoaltaidemme muotokieli seuraa samaa skandinaavisen yksinkertaista Pisara-muotoa, mutta eroja altaissa on erityisesti niiden porejärjestelmissä.

 

Ulkoporeallas, palju vai ulkoallas ilman poreita?

Drop-mallistossa on tällä hetkellä yhteensä kuusi ulkoallasta, joista yllä olevassa taulukossa on esitelty sähkölämmitteiset ulkoporealtaat sekä Lampi-ulkoallas ilman poreita. Mallistomme sisältää myös suositun Drop Pisara -paljun, joka lämpiää kaminalla.

Kun pohdit, millainen ulkoallas sinun tarpeisiisi sopii, on hyvä miettiä, millaiseen käyttöön ulkoporeallas tulee.

Drop X ja Drop Vuolle – ulkoporealtaat voimakkaiden poreiden ystäville

Uusin mallimme Drop X -ulkoporeallas sekä Drop Vuolle sisältävät kaikista porealtaistamme eniten poresuuttimia sekä hierontapaikkoja. Tarkempi vertailu näiden kahden porealtaan välillä kertoo, että eniten hierovia suuttimia sekä suurin porepumpun teho on Drop X -porealtaassa. Etäohjaus sekä otsonointijärjestelmä kuuluvat vakiovarusteina.

Drop S ja Drop Lähde – ulkoporealtaat rauhallisesta poreilusta pitäville

Drop S -poreallas ulkokäyttöön sisältää porejärjestelmän, joka toimii neljällä 6” kokoisella hierontasuuttimella. Drop Lähde sen sijaan on varustettu ilmaporejärjestelmällä ja käyttää porepumpun sijaan 500W ilmapuhallinta. Siinä ei ole muiden poreallasmallien tyyliin hierontapaikkoja, vaan poreet pulppuavat altaan pohjasta pintaan kuin kirkkaan lähteen pohjasta, mistä tämä ulkoporeallas on saanut kuvaavan nimensäkin. Sekä Drop S- että Drop Lähde -altaisiin on saatavana etäohjaus ja otsonointijärjestelmä lisävarusteena.

Drop Lampi -ulkoallas seesteiseen kylpykokemukseen

Drop Lampi on malliston ainoa sähkölämmitteinen ulkoallas, joka ei sisällä lainkaan poreominaisuutta. Sen sijaan se sisältää sähkölämmitysominaisuuden ja malliin saa myös halutessaan otsonointijärjestelmän sekä etäohjauksen. Drop Lampi -ulkoallas sopii sinulle, joka haluat nauttia hiljaisesta, seesteisestä kylvystä tyylikkäässä, terassille upotetussa ulkoaltaassa.

Drop Pisara – upotettava palju terassille

Vertailutaulukosta puuttuu Drop-malliston kylpytynnyri, joka ei lämpiä sähköllä, vaan tyylikkäällä kamiinalla. Drop Pisara on suomalaista designia oleva palju, jonka voit upottaa terassiin tai verhoilla, ja se edustaa samaa kaunista muotokieltä kuin kaikki muutkin Drop-altaat.

Sähkölämmitteiset ulkoaltaat: yhteiset ominaisuudet

Kaikki Dropin ulkoporealtaat vaativat samansuuruisen sähköliitännän ja 400V voimavirtaa, mutta Drop Lampi -allas ilman poreita toimii 1 x 16 A sähköliitännällä ja 230V valovirralla. Jos mietit miten paljon sähköä ulkoporeallas kuluttaa, on kulutus voimakasporeisissa altaissa luonnollisesti suurempi, mutta erot altaiden kesken eivät ole valtavia.

Jokaiseen allaspakettiin kuuluu laadukas eristekansi, joka pitää roskat ja siitepölyn poissa sekä pitää altaan lämpimänä viileillä keleillä. Kaikissa Dropin sähkölämmitteisissä ulkoaltaissa on lisäksi digitaalinen ohjauspaneeli, UV-järjestelmä, LED-allasvalo, suodatinjärjestelmä sekä pintasuodatin.

Mitat ovat jokaisessa sähkölämmitteisessä Drop-altaassa täsmälleen samat, oli kyseessä sitten ulkoporeallas tai lämmitettävä ulkoallas, joten henkilömäärä, veden täyttömäärä ja muut mitat ovat identtiset. Kamiinalämmitteinen Pisara-allas eroaa kooltaan vain hieman sähkölämmitteisistä altaista – se on sentin verran suurempi joka suuntaan. Tämän linkin takaa löydät tarkat mittakuvat kaikista altaista. Väreissä on mahdollista valita joko valkoinen, tummanharmaa, tai musta Drop-allas.

Tutustu kaikkiin Drop-altaisiin ja valitse oma suosikkisi