Vastine Iltalehden uutiseen 9.11.2019

Iltalehti on sittemmin muokannut uutista, täydentänyt sitä oikeilla faktoilla sekä poistanut virheelliset väittämät. Tämä on vastine Iltalehden alkuperäiseen uutiseen. 

Emme lähde kommentoimaan yksittäistä asiakasreklamaatiota, mutta haluamme oikaista muutaman vakavan virheellisen väittämän viitaten Iltalehden viikonloppuiseen juttuun.

Altaamme ovat täysin turvallisia käyttää, eikä niiden käytöstä synny sähköiskun tai hengenvaaraa oikein asennettuna. Sähköasennuksiin tulee käyttää aina valtuutettua sähköasennusliikettä tai sähköasentajaa ja varmistaa, että kaikki altaan laitteet ovat asennettu vikavirtasuojan taakse. Lisäksi kaikki altaassa olevat laitteet ovat suunniteltu ja testattu allaskäyttöön. Niissä on CE-merkintä ja ovat tyyppihyväksyttyjä. Kaikki altaassa käytettävät laitteet ovat myös vähintään IP44 luokiteltuja.

Ylikuumenemisien syy ei johdu altaan lämmittimestä tai sen termostaatista, vaan tehokkaan suodatinpumpun, eristyksien ja laitteiston jatkuvan päällä olon yhdistelmästä. Tapauksia on ilmennyt kesäisin, jolloin altaan vesi lämpiää nopeammin, kuin mitä ehtii jäähtymään. Tähän ratkaisuna on suodatinkierron ja lämmityksen ajastaminen. Olemme ohjeistaneet tämän ratkaisun kaikkiin vanhoihin allastoimituksiin sekä uusiin toimituksiin vuoden 2018 kesästä lähtien. Suodatinjärjestelmän ajastusta käytetään myös yleisesti markkinoilla olevissa ulkoporealtaissa. Ylikuumenemisen syitä ja ajastusohjeet löydät täältä.

Asiakaspalvelun laatu sekä tilaus- ja toimitusprosessimme on käyty läpi ja siihen on tehty parannuksia ja niitä tullaan tekemään jatkossakin. Kehitämme toimintaamme sekä seuraamme asiakastyytyväisyyttä jatkuvasti.

Alusta asti olemme kehittäneet altaita saamiemme palautteiden perusteella, ja uusista kehityssuunnitelmistamme olemmekin jo antaneet pieniä vinkkejä esimerkiksi sosiaalisen median kanavissamme. Ensi vuoden alusta alkaen kaikki sähkölämmitteiset altaamme ovat valmiiksi asennettuja ja siirrymme samalla liimattuihin liitäntöihin sekä päivitämme altaiden tekniikan. Ensi vuonna poreilla varustetut altaat tehdään yhteistyössä suomalaisen Oy Nordic SPA Ltd:n kanssa, niin kuin teimme keväällä 2019 lanseeraamamme Spa-ulkoporealtaammekin.